HomeCity GuideΣυνεχίζονται τα Summer Camp στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Συνεχίζονται τα Summer Camp στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Δύο καλοκαιρινά εβδομαδιαία προγράμματα για παιδιά, Α΄ έως Γ΄ Δημοτικού ξεκινούν τη Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δύο νέα καλοκαιρινά εβδομαδιαία προγράμματα που ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας Α΄έως και Γ΄ Τάξης του Δημοτικού συνεχίζονται τα Summer Camp του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα ακόλουθα προγράμματα:

«Βιοποικιλότητα – Οργανισμοί ένα σωρό σ’ ένα πλανήτη μαγικό!»

Ξέρετε ότι μέχρι σήμερα οι επιστήμονες έχουν περιγράψει περίπου 2 εκατομμύρια διαφορετικούς οργανισμούς; Εκτιμούν, επίσης, ότι ο αριθμός τους στη φύση μπορεί να φτάνει μέχρι και το 1 τρισεκατομμύριο είδη!!! Δεν είναι φοβερό; Ελάτε λοιπόν να ανακαλύψουμε τη μεγάλη ποικιλία των οργανισμών, να παρατηρήσουμε τις διαφορετικές μορφές τους και να εντυπωσιαστούμε από την ομορφιά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Να δούμε πόσο διαφορετικοί είναι, να γνωρίσουμε τα μέρη που ζουν και να διαπιστώσουμε την αξία του κάθε οργανισμού αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μόνο στο Μουσείο, αυτό το καλοκαίρι!

Εβδομάδες υλοποίησης:

24 – 28 Ιουνίου

22 – 26 Ιουλίου

«Cartoons-Πρωταγωνιστές στη μεγάλη οθόνη, Ήρωες στη φύση»

Οι αγαπημένοι μας ήρωες κινουμένων σχεδίων δραπέτευσαν απ’ την οθόνη και ήρθαν στο μουσείο! Ελάτε να μάθουμε τα πάντα για τα ζώα που πρωταγωνιστούν στα καρτούν! Ελάτε να βυθιστούμε στον μαγευτικό τους κόσμο μέσα από δραστηριότητες εμπνευσμένες από τις ταινίες τους! Θα μαγειρέψουμε με έναν ποντικό. Θα βοηθήσουμε τον μπλε παπαγάλο να πετάξει πίσω στο Rio de Janeiro. Θα θυμηθούμε τη διαδρομή για το χαμένο ψάρι κλόουν. Θα χορέψουμε σαν αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι. Θα επιστρέψουμε στην εποχή των παγετώνων και θα τραγουδήσουμε σαν … ζωάκια.

Την υλοποίηση του προγράμματος Cartoons υποστήριξαν οι:

Cretan Holidays SA

Cretaquarium

KALLIRROON-Kung Fu, Tai Chi, Qigong, Shiatsu

Stephania Spyropoulou

Εβδομάδες υλοποίησης:

24 – 28 Ιουνίου
8 – 12 Ιουλίου

5 – 9 Αυγούστου

Διαφήμιση
Διαφήμιση