HomeΕΚΛΟΓΕΣΠροεκλογική καμπάνια Αυγενάκη: «Ηράκλειο έχεις δύναμη»

Προεκλογική καμπάνια Αυγενάκη: «Ηράκλειο έχεις δύναμη»

Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο γραμματέας της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του καμπάνια ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «Ηράκλειο έχεις δύναμη».

Στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται ο ίδιος να κάνει μια μικρή αυτοβιογραφική αναδρομή. Όπως λέει: «Για μένα, Κρήτη, είναι φως, είναι θάλασσα, είναι η γη. Είναι πρόσωπα, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές. Σχέσεις χρόνων. Κρυστάλλινες. Λεβεντιά, δύναμη, χαμόγελα, ήθος, αξιοπρέπεια, οικογένεια, πατρίδα. Για μένα Ηράκλειο είναι πολλά. Είναι το παντοτινό μου σπίτι. Ο τόπος που μου έδωσε φτερά για να πετάξω».

Ο Γραμματέας της ΝΔ ξεδιπλώνει σε λίγες μόνο λέξεις και με πολλούς συμβολισμούς το όραμά του για το Ηράκλειο και ακούγεται να λέει: «Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν, γιατί πολλά είναι αυτά που έχουν μείνει πίσω. Κι αυτός ο τόπος, εμείς, αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε. Αξίζουμε ανάπτυξη, εξωστρέφεια, ποιότητα στην καθημερινότητα, να ζούμε καλύτερα, να μπορούμε περισσότερα. Αξίζουμε ένα πιο σίγουρο παρόν και σίγουρα ένα πιο φωτεινό μέλλον».

Το βίντεο πλαισιώνεται από εικόνες του ιδίου σε διάφορες περιοχές του νομού με φίλους, συγγενείς και πολίτες του Ηρακλείου. Όπως λέει: «Έχω προσφέρει σε αυτό τον τόπο από κάθε μετερίζι. Τα τελευταία χρόνια όμως, ως Γραμματέας του Κόμματος, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, περισσότερα. Ρίξαμε γερά θεμέλια.

Ήρθε η ώρα να γίνουν πράξη όλα όσα μας αξίζουν. Δεσμεύομαι απέναντι σε κάθε μία και σε κάθε ένα ξεχωριστά. Προχωράμε μπροστά. Μαζί. Για εμάς, τα παιδιά μας. Το Ηράκλειο. Ολόκληρη την Ελλάδα. Στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε πορεία».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα δράσεων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εθνικών εκλογών ως Γραμματέας του Κόμματος, παράλληλα με την προεκλογική του καμπάνια ως υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, με συνεχείς περιοδείες, παρουσίες ιδιαίτερου συμβολισμού και αξιοσημείωτες δράσεις τόσο εκτός, όσο κι εκτός του νομού Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση