HomeHL-PsilaΠαίζουν με τα παιδιά τους στην πλατεία για τον φόβο του ατυχήματος …

Παίζουν με τα παιδιά τους στην πλατεία για τον φόβο του ατυχήματος …

Το έργο ξεκίνησε τον Μάιο και σταμάτησε απότομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το έργο της ανάπλασης της πλατείας στους Σταμνιούς Πεδιάδας θεωρείται σημαντικό από τους κατοίκους της περιοχής, αφού όπως και να το κάνουμε μια τέτοια υποδομή είναι απολύτως απαραίτητη εφόσον η πλατεία ενός χωριού είναι το κέντρο της δραστηριότητας των δημοτών.

Η έκταση πλακοστρώθηκε και τα παιδιά του χωριού ανακάλυψαν τον δικό τους χώρο. Όμως, στο πλαίσιο της εργολαβίας ξεκίνησε και η διαδικασία της τοποθέτησης των στύλων φωτισμού στις 19 Μαΐου, λίγες μόλις ημέρες πριν από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών. Οι τρύπες ανοίχτηκαν, οι εγκαταστάσεις τοποθετήθηκαν και … έμειναν εκεί. Έκτοτε, δεν έχει γίνει καμία άλλη ενέργεια, με αποτέλεσμα τα προεξέχοντα σίδερα να αποτελούν σημαντική εστία κινδύνου για την πιτσιρικαρία του χωριού, που ειδικά τώρα μετά το κλείσιμο των σχολείων ξημεροβραδιάζεται παίζοντας και κάνοντας ποδήλατο.

Μαθαίνουμε ότι οι κάτοικοι εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους και μέσω των social media, όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει και σε δύο 24ωρα το ημιτελές έργο θα κλείσει τον μήνα. Φοβούμενοι τα χειρότερα, λένε κάτοικοι του χωριού που μοιράστηκαν φωτογραφικό υλικό με το cretapost, οι γονείς κρατάνε … καραούλι στην πλατεία, προσέχοντας τα παιδιά καθώς δεν θέλουν να τους στερήσουν το παιχνίδι. Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώνει το έργο;

stamnioi-8

Διαφήμιση
Διαφήμιση