HomeHL-9Τραγωδία στον Γιόφυρο: Θλίψη για τον θάνατο του 47χρονου

Τραγωδία στον Γιόφυρο: Θλίψη για τον θάνατο του 47χρονου

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από τον τραγικό θάνατο του 47χρονου οδηγού που το βράδυ της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή στον ποταμό Γιόφυρο.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενώ οδηγούσε στον παράδρομο της παραλιακής Λεωφόρου του Ηρακλείου στο ύψος της ΕΡΑ, κατά μήκος του ποταμού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε μέσα στο νερό.
Στο σημείο επειδή δεν υπάρχει φρενάρισμα, φαίνεται πως ο άνδρας δεν αντιλήφθηκε ότι ο δρόμος τελειώνει και συνεχίζεται δεξιά.

Το γεγονός μάλιστα ότι πρώτα χτύπησε σε δέντρο φαίνεται ότι στάθηκε μοιραίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και αυτό γιατί είχε ως αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το όχημα και να καταλήξει στον ποταμό με την καμπίνα του οδηγού μέσα στο νερό.
1
Την τρελή πορεία του οχήματος αντιλήφθηκε μία γυναίκα κάτοικος της περιοχής η οποία και ενημέρωσε τις αρχές.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της ΕΜΑΚ και δύτες.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε, οι δύτες ανέσυραν δυστυχώς νεκρό τον άτυχο 47χρονο, ωστόσο οι έρευνες συνεχίστηκαν για τυχόν και άλλους επιβαίνοντες στο όχημα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η σωρός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Γερανοφόρο όχημα επιστρατεύτηκε για να βγάλει από τον ποταμό το αυτοκίνητο

Διαφήμιση
Διαφήμιση