HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Ελένη Βατσινά στο δήμο Μινώα

Η Ελένη Βατσινά στο δήμο Μινώα

Επισκέψεις κι επαφές στο δήμο Μινώα Πεδιάδος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέματα με ρίζες βαθιά πολιτικές, τα οποία δυσχεραίνουν την καθημερινότητα κάθε πολίτη είχε την ευκαιρία να συζητήσει η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, η οποία το Σαββατοκύριακο περιόδευσε στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η κ.Βατσινά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο στα χωριά: Αρχοντικό, Γαλατάς, Βόνη, Ζωφόροι, Θραψανό, Ευαγγελισμός, Αποστόλοι, Καστέλλι, Πολυθέα, Καρουζανό, Λύττος, Ασκοί, Ρουσοχώρια, Νιπιδιτό, Παναγιά, Αυλή, Κασσάνοι, Καραβάδος, Ίνι, Κασταμονίτσα, Αμαριανό, Μαθιά, Γεράκι, Αρμάχα, Αγ. Παρασκευή, Λιλιανό. Κατά τις συζητήσεις αναδείχθηκε ως πρώτης προτεραιότητας το ζήτημα της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών της, ενώ επίσης στο «τραπέζι» μπήκαν θέματα αγροτικής οικονομίας και στήριξης του πρωτογενούς τομέα.

Η υποψήφια βουλευτής Ελένη Βατσινά, εκφράζοντας τη φωνή και των νέων ανθρώπων που βιώνουν τα προβλήματα, τόνισε ότι η ψήφος της 7ης Ιουλίου πρέπει να είναι ψήφος ανάκτησης της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας και της ελπίδας. «Για αυτή τη διμέτωπη ανατροπή – ψυχολογίας και πολιτικής – κατέρχομαι στη μάχη των εκλογών, προκειμένου να συνεισφέρω ώστε αφενός να ακουστεί η «φωνή» των πολιτών κι αφετέρου να τεθεί το πλαίσιο διεκδίκησης λύσεων» – σημείωσε η κ.Βατσινά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση