HomeΚΡΗΤΗΤο δημοτικό σχολείο Απλαδιανών στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort

Το δημοτικό σχολείο Απλαδιανών στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Απλαδιανών, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, επισκέφτηκαν στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής το γνωστό ξενοδοχείο, για να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μιας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και με τη συνοδεία των δασκάλων και των υπευθύνων του ξενοδοχείου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort, ενώ ενημερωθήκαν από τα στελέχη Διοίκησης σχετικά με τις υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας μιας 5στερης ξενοδοχειακής μονάδας.

Παράλληλα, συζήτησαν για τη γενικότερη φιλοσοφία που διέπει τον τουριστικό κλάδο αλλά και για την σπουδαιότητα της τουριστικής ανάπτυξης και τη συμβολή της στην τοπική οικονομία της Κρήτης.

Αμέσως μετά τις επισκέψεις και την ενημέρωση, οι μαθητές κατέληξαν στην παράλια, οπού η ομάδα των ψυχαγωγών του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort είχε ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες για όλα τα παιδιά.

Η όμορφη αυτή εκπαιδευτική εκδρομή, ολοκληρώθηκε με γεύμα που προσέφερε στους μαθητές η Διοίκηση του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort.

Διαφήμιση
Διαφήμιση