HomeΕΛΛΑΔΑΑστυνομικός εκτός υπηρεσίας κυνήγησε και έπιασε ληστή που επιχείρησε διάρρηξη σε διαμέρισμα

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας κυνήγησε και έπιασε ληστή που επιχείρησε διάρρηξη σε διαμέρισμα

Έτυχε να βρίσκεται σε παρακείμενη καφετέρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, κυνήγησε και έπιασε κλέφτη, που μαζί με άλλους δύο άντρες είχαν μπει σε σπίτι στο Λιανοκλάδι, για να κλέψουν.

Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης, τρεις άνδρες μπήκαν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου σπιτιού που βρίσκεται κοντά στα φανάρια, στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου.

Αφού έψαξαν σε λίγα λεπτά τους χώρους, αφαίρεσαν χρυσαφικά και μία τσάντα της 64χρονης ιδιοκτήτριας, στην οποία υπήρχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα. Η τελευταία αντιλήφθηκε τους κλέφτες την ώρα που ετοιμαζόταν να πηδήξουν από το μπαλκόνι και έβαλε τις φωνές.

Αστυνομικός της Ασφάλειας Λαμίας εκτός υπηρεσίας, που έτυχε να βρίσκεται σε παρακείμενη καφετέρια, άκουσε τη γυναίκα που φώναζε και χωρίς να χάσει χρόνο καταδίωξε τους κλέφτες που έφυγαν προς τις γραμμές του τραίνου. Συγχρόνως ειδοποίησε τους συναδέλφους τους αστυνομικούς που επίσης έσπευσαν στο σημείο.

Τελικά ο αστυνομικός κατάφερε να πιάσει τον έναν εκ των δραστών, που είναι Ρομά 34 ετών. Οι άλλοι δύο κακοποιοί, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο αστυνομικός ήταν μόνος του και εξαφανίστηκαν μέσα στα στη νύχτα στα γύρω χωράφια.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση