HomeHL-SportsΔιερευνητικές επαφές με ΕΡΤ και Nova για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας χρονιάς

Διερευνητικές επαφές με ΕΡΤ και Nova για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας χρονιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα από τα καυτά θέματα που παραμένει άλυτο τη δεδομένη χρονική στιγμή στον ΟΦΗ είναι η τηλεοπτική στέγη που θα έχει η κρητική ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Το συμβόλαιο με την Nova που είχε υπογράψει η προηγούμενη διοίκηση ολοκληρώθηκε και πλέον ο ΟΦΗ έχει μπει τις τελευταίες ημέρες σε μια διαδικασία διερευνητικών επαφών τόσο με τη Nova όσο και με την ΕΡΤ προκειμένου να εξασφαλίσει την οικονομική συμφωνία που τον συμφέρει.

Η εκλογική διαδικασία στην οποία έχει μπει η χώρα μέχρι και τις 7 Ιουλίου είναι δεδομένο ότι απαγορεύει ουσιαστικά στην ΕΡΤ να προχωρήσει σε κάποια σύναψη συμφωνίας ειδικά με μια ομάδα που δεν είχε υπό την τηλεοπτική της στέγη την προηγούμενη περίοδο ενώ με την Nova υπάρχει πάντα ένα ανοικτό κανάλι συνεργασίας για την ανανέωση της σύμβασης αλλά με τον ΟΦΗ να ζητάει ένα οικονομικό συμβόλαιο αντάξιο του ονόματος του από το συνδρομητικό κανάλι.

Η υπόθεση αυτή αναμένεται να τραβήξει αρκετά και ίσως και μέχρι το τέλος του μήνα να μην έχουμε κάποιες εξελίξεις πάνω σε ένα ζήτημα που είναι μείζωνος σημασίας σε οικονομικό επίπεδο όχι μόνο για την ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και για όλες της ομάδες της Super League 1.

prismanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση