HomeΕΛΛΑΔΑΜητσοτάκης: Οι καταγγελίες Αγγελή θα φτάσουν στη Βουλή

Μητσοτάκης: Οι καταγγελίες Αγγελή θα φτάσουν στη Βουλή

Εφόσον εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι καταγγελίες Αγγελή εφόσον εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να φτάσουν στη Βουλή, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τις καταγγελίες του αντιεισαγγελέα για την υπόθεση Novartis.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open και σχετικά ερωτηθείς ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Οι καταγγελίες είναι σοβαρές και θα πρέπει να διερευνηθούν. Οι καταγγελίες θα φτάσουν στη Βουλή. Είμαι αποφασισμένος να υπερασπιστώ τη θεσμική ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Οσον αφορά στο ποιον ααφορά το προσωνύμιο «Ρασπούτιν», ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Ολοι τον ξέρουν. Και ο κ. Τσίπρας τον ξέρει, ας μην κοροϊδευόμαστε. Υπουργός του είναι. Δύο υπουργοί υπάρχουν στη Δικαιοσύνη. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας».

Ο κ. Μητσοτάκης επέρριψε στην κυβέρνηση άλλη μία απόπειρα κατασκευής fake news με αφορμή την αποστροφή του περί «οδοστρωτήρα» και επανέλαβε:
Θα είμαστε οδοστρωτήρας σε ό, τι εμποδίζει την επιχειρηματικότητα και κυρίως απέναντι στη γραφειοκρατία. Οι εργαζόμενοι θα είναι κερδισμένοι από τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

Σε άλλα σημεία της συνέντευξής του ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε:

«Δεν θα γίνει καμία απόλυση στο Δημόσιο. Προφανώς όμως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα υπόκεινται σε αξιολόγηση. Και οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν την αξιολόγηση».

kathimerini.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση