HomeHL-GreeceΚαλλιθέα: Συγκλονίζει ο 19χρονος που δέχτηκε εννέα μαχαιριές

Καλλιθέα: Συγκλονίζει ο 19χρονος που δέχτηκε εννέα μαχαιριές

Η καρδιά μου είχε μια τεράστια τρύπα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 19χρονο μαθητή που δέχθηκε εννέα μαχαιριές τα ξημερώματα του Σαββάτου (08/10) στην Καλλιθέα προκειμένου να προστατεύσει τον ανήλικο φίλο του.

Ο νεαρός βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας. Μάλιστα, μίλησε στην κάμερα του Star για εκείνο το μοιραίο βράδυ της συμπλοκής, όπου λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

 «Είχα μια τρύπα στην καρδιά μου»

«Είδα τη φωτογραφία της καρδιάς μου και είχα μια τρύπα, τεράστια ήταν, χάλια ήμουν. Μου είπε η νοσοκόμα πολλές φορές ότι ήταν θαύμα το ότι έζησα», τόνισε ο 19χρονος στο Star, ενώ στη συνέχεια διηγήθηκε όσα θυμάται από εκείνη τη νύχτα στην Καλλιθέα.

«Γυρνάγαμε από ένα Ιντερνετ Καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δώσαμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν για κάποιο λόγο και μας πλησίασαν. Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί. Αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμίσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος».

 «Δεν κατάλαβα ότι με μαχαίρωσε 9 φορές»

«Με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε. Οταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα 9 φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο», συνέχισε ο 19χρονος που μπήκε στη μέση για να σώσει το φίλο του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση