HomeΚΡΗΤΗΑπό τα κέντρα λήψης αποφάσεων… στους καταυλισμούς των Ρομά

Από τα κέντρα λήψης αποφάσεων… στους καταυλισμούς των Ρομά

Συναντήσεις του  Γραμματέα της ΝΔ Λ. Αυγενάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γραμματέας της ΝΔ μας εκπλήσσει με τις δράσεις του.

Είναι, άλλωστε, από τους λίγους πολιτικούς που μπορούν να συνδυάσουν το πρωί συσκέψεις με ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως ο Υφυπουργός Παιδείας της Γερμανίας και το ίδιο απόγευμα να βρίσκεται στον καταυλισμό των Ρομά στο Ηράκλειο.

1_avgenakis_roma_herakleio

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέπτεται τον καταυλισμό. Η σχέση του με τους Ρομά του Ηρακλείου και όλου του νομού, καθώς και οι προσπάθειές του για την απαλοιφή των κοινωνικών ανισοτήτων που αντιμετωπίζουν μετρούν πολλά χρόνια.

2_avgenakis_roma_herakleio

Όπως ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης δηλώνει η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες και στοχεύει στην παροχή ίσων ευκαιριών, σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

5_avgenakis_roma_herakleio

Και απ’ ό,τι φαίνεται οι στοχευμένες δράσεις του Ηρακλειώτη πολιτικού πιάνουν τόπο, καθώς ανάμεσα στον ίδιο και τους πολίτες του νομού έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης. Σχέση που ανακλάται και στη γενικότερη δυναμική της «γαλάζιας» παράταξης. Το Ηράκλειο έχει δύναμη και αυτό θα φανεί στην κάλπη της 7ης Ιουλίου, όπως λέγεται και στα πολιτικά στέκια του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση