HomeΕΛΛΑΔΑΦώφη: Η μικρομεσαία επιχείρηση πλήρωσε ακριβά την πολιτική Τσίπρα

Φώφη: Η μικρομεσαία επιχείρηση πλήρωσε ακριβά την πολιτική Τσίπρα

Στο Μοναστηράκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαφές με καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Μοναστηράκι είχε το μεσημέρι του Σαββάτου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά συζήτησε με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και για τα μέτρα στήριξης που χρειάζεται να ληφθούν.

Αμέσως μετά, σε δηλώσεις της, η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι «η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση πλήρωσε ακριβά την πολιτική και τις δεσμεύσεις Τσίπρα. Χρειάζεται ουσιαστική στήριξη, όχι προεκλογικές παροχές εξαγοράς».

Γεννηματά: Ετσι θα στηρίξουμε πραγματικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ -που χθες ανακοίνωσε ότι στα ψηφοδέλτιά του θα συμμετέχει και η Βάνα Μπάρμπα- τόνισε ότι «με το σχέδιο Ελλάδα, τις ενισχύουμε (σ.σ. τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις) με μείωση των φόρων, πραγματικές 120 δόσεις για οφειλές στην εφορία, με κίνητρα για να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας».

Να σημειωθεί ότι στον περίπατο που είχε στο Μοναστηράκι και στις επαφές με καταστηματάρχες, στην κυρία Γεννηματά συνόδευσαν ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιώργος Καμίνης οι υποψήφιοι στη Α΄ Αθήνας, Κώστας Σκανδαλίδης, Ζέφη Δημαδάμα και Δημήτρης Οικονόμου καθώς και ο Παύλος Γερουλάνος και στελέχη του τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση