HomeHL-SportsΈνας χρόνος χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο – Το συγκλονιστικό βίντεο του Παναθηναϊκού

Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο – Το συγκλονιστικό βίντεο του Παναθηναϊκού

Ξεχωριστές ιστορίες για τον Παύλο, καθώς και στιγμές από τη ζωή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από μία ημέρα που έριξε στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό. Όταν έγινε γνωστό πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή, η οικογένεια του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ θρήνησαν για την απώλεια ενός πραγματικά σπουδαίου ανθρώπου, ο οποίος «έχτισε» τον μύθο του τριφυλλιού με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ξεπέρασε τα στενά όρια του απλού παράγοντα και εξελίχθηκε σε Πατριάρχη του Παναθηναϊκού, στον πρόεδρο που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος, από την πρώτη φορά που ενεπλάκη στα πράσινα δρώμενα το μακρινό 1971.

«Τίποτα δεν έχω αλλάξει και δεν έχω σκοπό να αλλάξω κάτι. Όλα είναι ίδια, όπως ήταν. Πάρα πολλές οι συμβουλές του, όλες σωστές. Κρατάω πάνω απ΄όλα το «άκου τον κόσμο». Με τον πατέρα μου είχα μία πολύ δεμένη σχέση. Ερχόταν σπίτι, πηγαίναμε εμείς… Καθημερινή και δυνατή σχέση. Είναι εδώ, είναι παντού», αναφέρει στο συγκλονιστικό αφιέρωμα για τον Παύλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που έχει αναλάβει να συνεχίσει την μεγάλη κληρονομιά του στον Παναθηναϊκό.

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε ξεχωριστές ιστορίες για τον Παύλο, καθώς και στιγμές από τη ζωή του.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=aib0393RGos

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση