HomeHL-9Μέσα σε ταχυδρομικούς φακέλους διακινούσε το χασίς

Μέσα σε ταχυδρομικούς φακέλους διακινούσε το χασίς

Συνελήφθησαν τρία άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, είχαν συλλέξει πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε ταχυδρομικούς φακέλους και σε επιχείρηση που στήθηκε την Παρασκευή συνελήφθησαν δύο αδέλφια 27 ετών και ένας 28χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχή του Ρεθύμνου,
κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι είχαν αποσταλεί στους τρεις συλληφθέντες πέντε ταχυδρομικοί φάκελοι οι οποίοι περιείχαν συνολικά 25,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και σπόρους κάνναβης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κοινή τους οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 45,5 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας ΜDMA και αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ταχυδρομικοί φάκελοι είχαν αποσταλεί από τον 28χρονο αλλοδαπό πριν την άφιξη του στη χώρα μας.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση