HomeHL-LifestyleΤο μήνυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το περιβάλλον και τις… selfie

Το μήνυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το περιβάλλον και τις… selfie

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα βίντεο της WWF με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πυρπασόπουλο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χρισόφορος Παπακαλιάτης. Στόχος του να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει τον κόσμο γύρω από το θέμα της εξόρυξης πετρελαίου και των συνεπειών στο περιβάλλον. Ο σκηνοθέτης ηθοποιός συνόδεψε το βίντεο μαζί και ένα κείμενο σε έντονο ύφος:

«Καλές οι selfies, καλά τα γέλια, οι παρέες και οι καριέρες, οι δηλώσεις και τα project, τα σκυλάκια και τα γατάκια του καθενός μας, οι τούρτες και τα γενέθλια φίλων και οικογενειών. Καλά επίσης και τα ηλιοβασιλέματα και οι παραλίες…Όλα καλά!!! Όμως για ένα λεπτό ας προωθήσουμε κάτι που αφορά το μέλλον όλων μας και σίγουρα είναι πιο κρίσιμο και ουσιαστικό. Ή τουλάχιστον ας ενημερωθούμε,και ας το ερευνήσουμε ώστε να έχουμε γνώση (και γνώμη) πάνω σε αυτό. @wwfgreece @yorgos_pirpassopoulos#sign #against #oil #extractions #inthe#greekseas Just one accident,and it’s over…».


View this post on Instagram

Καλές οι selfies,καλά τα γέλια, οι παρέες και οι καριέρες,οι δηλώσεις και τα project,τα σκυλάκια και τα γατάκια του καθενός μας,οι τούρτες και τα γενέθλια φίλων και οικογενειών. Καλά επίσης και τα ηλιοβασιλέματα και οι παραλίες…Όλα καλά!!! Όμως για ένα λεπτό ας προωθήσουμε κάτι που αφορά το μέλλον όλων μας και σίγουρα είναι πιο κρίσιμο και ουσιαστικό. Ή τουλάχιστον ας ενημερωθούμε,και ας το ερευνήσουμε ώστε να έχουμε γνώση (και γνώμη) πάνω σε αυτό. @wwfgreece @yorgos_pirpassopoulos #sign #against #oil #extractions #inthe #greekseas Just one accident,and it’s over…

A post shared by Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) on

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση