HomeHL-LifestyleΜαρία Τζινιέρη: Η συγκλονιστική ιστορία της σέξι παίκτριας του Deal

Μαρία Τζινιέρη: Η συγκλονιστική ιστορία της σέξι παίκτριας του Deal

Συνάντησε την τραγουδίστρια μητέρα της μετά από 17 χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαζί της καρδιοχτυπήσαμε σε ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Deal όπου κατάφερε να αποσπάσει 10.000 ευρώ! Η Μαρία Τζινιέρη είναι η γυναίκα η οποία «στρίμωξε» τον τραπεζίτη. Ακόμη κι αν αυτός δεν ανήκε σε κάποια από τις τέσσερις τράπεζες της χώρας αλλά στο δυναμικό ενός τηλεπαιχνιδιού.

Η Μαρία Τζινιέρη αντιμετώπισε τον τραπεζίτη του τηλεπαιχνιδιού με σθένος, θάρρος και επιμονή όπως συνήθιζε να αντιμετωπίζει όλα τα μεγάλα προβλήματα που της παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα στη ζωή της. Η ιστορία της θα μπορούσε να γίνει σενάριο αισθηματικού δράματος μιας και η πρωταγωνίστρια όπως λέει μεγάλωσε χωρίς τη μητρική αγάπη αφού η μάνα της, η γνωστή Τζούλη Τζινιέρη την εγκατέλειψε για να αφοσιωθεί στην καριέρα της, το τραγούδι.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 2 ετών και η ίδια μεγάλωσε με τον πατέρα της, τον παππού και τη γιαγιά. Η μητέρα της, Τζούλη Τζινιέρη είναι η επί 34 χρόνια σύντροφος του κλαρινίστα Γιώργου Μάγκα. Η φυγή της μητέρας της από το σπίτι ήταν κάτι που της κόστισε πάρα πολύ και έφτασε 17 χρονών μέχρι να τη συναντήσει και να τη γνωρίσει, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μαζί της καλές αλλά τυπικές σχέσεις. Προτεραιότητα στη ζωή της μητέρας της Τζούλης Τζινιιέρη, όπως η ίδια η Μαρία εξομολογείται, ήταν πάντα η καριέρα της στο τραγούδι και αυτό την έκανε αντιδραστική στο να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Όσο ήταν μικρή πίστευε πως αν ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της θα καταλήξει να συμπεριφέρεται στα παιδιά της με τον ίδιο τρόπο. Μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι αλλά και ότι το τραγούδι είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.

«Δεν γνώρισα ποτέ το μητρικό χάδι, τη μητρική στοργή και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν δύο ετών . Η μητέρα μου τότε είχε γνωρίσει τον πατέρα μου με προξενιό , παρόλα αυτά έμεινε μαζί του 18 ολόκληρα χρόνια και στην πορεία γεννήθηκα κι εγώ. Όταν ήμουν δύο ετών η μητέρα μου αποφάσισε να φύγει από το σπίτι , να χωρίσει τον πατέρα μου, να μας εγκαταλείψει για να ακολουθήσει τη μεγάλη της αγάπη , το τραγούδι . Και να ήθελε να με πάρει μαζί της , πιστεύω ότι δεν θα την άφηνε ποτέ ο πατέρας μου. Έτσι, λοιπόν εγώ μεγάλωσα με τον μπαμπά, τη γιαγιά και τον παππού. Ο πατέρας μου είχε πληγωθεί τόσο πολύ από τη στάση αυτή της μητέρας μου, που δεν τη συγχώρεσε ποτέ και μάλιστα όταν εγώ ρωτούσα «που είναι η μαμά μου»μου έλεγαν ότι έχει πεθάνει. Κι όλα αυτά μέχρι κάποια ηλικία γιατί στη συνέχεια μαθαίνω ότι η μητέρα μου ζει κι ότι μας είχε εγκαταλείψει για το τραγούδι.

Θυμάμαι, ότι τότε με το παιδικό μου μυαλό σκεφτόμουν ότι δεν θα ασχοληθώ ποτέ με το τραγούδι για να μην γίνω σαν τη μητέρα μου . Φοβόμουν ότι μπορεί και εγώ να έκανα παιδιά και να τα εγκατέλειπα για να αφοσιωθώ στην καριέρα , στο τραγούδι. Όταν έγινα 17 ετών , αποφάσισα ότι πρέπει να τη συναντήσω από κοντά για να μάθω κι από την ίδια την αλήθεια. Μέχρι τότε είχα μάθει τι είχε συμβεί μόνο από τη μια πλευρά , από την πλευρά του πατέρα μου. Έτσι, λοιπόν , την πήρα τηλέφωνο και θυμάμαι πως όταν το σήκωσε της είπα χαρακτηριστικά : » Γεια σας , είμαι η κόρη σας, δεν ξέρω αν με θυμάστε και θα ήθελα να σας συναντήσω. Εκείνη τη στιγμή, πρέπει να της έπεσε το ακουστικό από τα χέρια.

Συναντήθηκα με τη μητέρα μου , είπαμε πολλά , κατάλαβα πολλά , προτεραιότητα στη ζωή της ήταν πάντα το τραγούδι και παρόλα αυτά έχουμε καλές αλλά τυπικές σχέσεις», εξομολογείται η Μαρία Τζινέρη.

Είναι ήδη 13 χρόνια επαγγελματίας τραγουδίστρια και η πρώτη της δουλειά ήταν το 2004 με τον Πάνο Κιάμο στα «Αστέρια». Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της Αθηναϊκής πίστας όπως με τον Κωνσταντίνο Αργυρό , τον Νίκο Κουρκούλη , την Έλλη Κοκκίνου, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νίκο Βέρτη , την Άντζελα Δημητρίου και έχει μάθει να βάζει ψηλά τον πήχη επαγγελματικά. Πριν λίγα χρόνια συμμετείχε στο μουσικό talent show Rising Star , όπου στο πλευρό της ήταν η μητέρα της Τζούλη Τζινιέρη.

Το καλοκαίρι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και βιντεοκλίπ ελπίζοντας από τον χειμώνα να την ακούμε και σε κάποια από τις πίστες της Αθήνας.
2
3

protothema.gr