HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο

Του Δήμου Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πλατανιά, η ΚΕΔΗΠ και η Τ.Κ. και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπάρισσου.
foto-4
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο οποίος μεταξύ των άλλων στον χαιρετισμό του ανάφερε: “.. τη σημασία που έχει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος που ζούμε. Οφείλουμε όλοι Αυτοδιοίκηση και Πολίτες, με τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας, να αποδεικνύουμε εμπράκτως τη βούληση μας και όχι να αναλωνόμαστε σε εξαγγελίες ή διαμοιρασμό ευθυνών…” ,
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Μαλακωνάκης,κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Ιωάννης Σταματάκης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ κ.Αντώνιος Καπνισάκης ,ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παναγ.Μαυρογένης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αρκετοί νεοεκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμος.

Κεντρικός ομιλητής ήταν η εκπαιδευτικός του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά κ. Μαρία Μαλανδράκη η οποίος αναφέρθηκε “…..στις δράσεις ανάπτυξης περιβαλλοντολογικής παιδείας , στην αναγκαιότητα στο να συνεισφέρουμε όλοι στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από πράξεις, ενώ έκανε και αναφορά στα περιβαλλοντολογικά προγράμματα εθελοντισμού που αναπτύσσονται στο ΕΠΑΛ Πλατανιά…..”

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους αναμνηστικά δώρα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπάρισου και παραδοσιακό κέρασμα με συνεργασία του Δήμου Πλατανιά, της ΚΕΔΗΠ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπάρισσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση