HomeHL-9Αγανακτισμένος πολίτης ζητά παρέμβαση του δήμου στον Καρτερό

Αγανακτισμένος πολίτης ζητά παρέμβαση του δήμου στον Καρτερό

Χρειάζεται κλάδεμα δέντρων και καθαρισμό της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας αγανακτισμένος πολίτης εξέδωσε ανοιχτή επιστολή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Καρτερού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον ίδιον, ο καθαρισμός αλλά και ο καλλωπισμός της περιοχής είναι εντελώς παραιτημένος και ζητά από την δημοτική αρχή να παρέμβει.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του, η οποία έχει κοινοποιηθεί στον δήμαρχο Ηρακλείου, την υπηρεσία καθαριότητας και την δημοτική αστυνομία:

Ο καθαρισμός και καλλωπισμός επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου από τον παλαιό Πέτρινο Πύργο , μετά την γέφυρα της Εθνικής οδού προς φαράγγι Καρτερού ο δρόμος είναι εντελώς παρατημένος. Αυτό που χρειάζεται είναι κλαδέματα δέντρων και τακτοποίηση του δρόμου από κλαδιά καθώς και την ταυτόχρονη κίνηση οχημάτων εμποδίζουν, προκαλούνται ζημιές στα οχήματα από τα κλαδιά (έντονες γρατζουνιές) και παράλληλα ο δρόμος έχει στενέψει αρκετά από τα κλαδιά. Επιπρόσθετα τα πρανή του δρόμου εκτός από χόρτα και ξερά φυτά έχουν συσσωρευθεί λάσπες από τους χειμερινούς μήνες και κανένα ενδιαφέρον δεν υπήρξε προς τον καθαρισμό του δρόμου. Απαιτούνται άμεσες ενέργειες. Όσο για την διαδρομή από Πρασσά προς Καρτερό…εφιάλτης. τα λεωφορεία σχολικά αστικά κλπ, έχουν γεμίσει γρατζουνιές από την ανεξέλεγκτη βλάστηση των δέντρων και οι ζημιές στα οχήματα είναι μεγάλες. Αν είναι σε ιδιωτικούς χώρους τα δέντρα τότε η Δημοτική Αστυνομία να πράξει αυτά που προβλέπει ο κανονισμός του Δήμου ΑΜΕΣΑ και να ξέρει ότι στον Δήμο Ηρακλείου ανήκει και ένα μεγάλο κομμάτι του Καρτερού και να μην αδιαφορεί όπως συμβαίνει πάντα. Παράλληλα να γίνει ΑΜΕΣΑ μέριμνα για τοποθέτηση πινακίδων στους χώρους των κάδων απορριμμάτων ώστε να μην κάνουν βόλτα οι κάδοι κάθε φορά που το αρμόδιο συνεργείο τους αδειάζει, πινακίδα που να δείχνει το σημείο τοποθέτησης κάδων. Και φυσικά να τοποθετηθούν πινακίδες-πίνακες ανακοινώσεων ώστε ο κάθε ένας να βάζει τις ανακοινώσεις του και να μην γεμίζουν οι στύλοι και τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ με διάφορες αφίσες, κηδειόσημα, μνημόσυνα και κάθε λογής χαρτιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση