HomeΚΡΗΤΗΔύο βραβεία για το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου

Δύο βραβεία για το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου

Στα “Education Leaders Awards 2019”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο θεσμός των βραβείων “Education Leaders Awards”, που απονεμήθηκαν φέτος για 4η χρονιά, έχει ως στόχο να αναδείξει εκείνες τις εκπαιδευτικές πρακτικές και πρωτοβουλίες που είναι σε θέση να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, χάρη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Η απονομή έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από 40 μέλη, ακαδημαϊκούς και σημαντικές προσωπικότητες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

education_leaders_awards_2

Το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου (www.esperino.gr) απέσπασε Τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία» για το καινοτόμο έργο του που έχει βελτιώσει τη εμπειρία των διδασκόμενων, με θετικό αντίκτυπο στην εκπαιδευτική καθημερινότητα και στην προσωπική ζωή τους.

Τιμήθηκε επίσης με Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία «Δεσμός με την Κοινωνία» καθώς συνεργάζεται με φορείς της τοπικής κοινωνίας σε έργα κοινής ωφέλειας.

education_leaders_awards_3

Το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου προσφέρει Επαγγελματικό Πτυχίο (σε 13 Ειδικότητες) και ταυτόχρονα ισότιμο Απολυτήριο Λυκείου και ευνοϊκή πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο. Το ωράριο λειτουργίας είναι βραδινό (18:30 – 23:00) και η φοίτηση έχει διάρκεια 3 έτη (μόνο 2 για τους ήδη απόφοιτους Λυκείου). Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά μέχρι 17 Ιουνίου 2019

education_leaders_awards_1

Διαφήμιση
Διαφήμιση