HomeΚΡΗΤΗΑυγενάκης: «Ο ρόλος του ποδοσφαίρου στον ελληνικό αθλητισμό είναι μοναδικός»

Αυγενάκης: «Ο ρόλος του ποδοσφαίρου στον ελληνικό αθλητισμό είναι μοναδικός»

«Είμαι ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τον Ο.Φ.Η. τον αγαπώ από παιδί. Δεν θα έκρυβα ποτέ αυτήν μου την αγάπη και δεν θεωρώ ότι η προτίμησή μου πρέπει να επηρεάζει και την δουλειά μου ως πολιτικού. Είμαι Ο.Φ.Η., ναι, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε σέβομαι και τις υπόλοιπες ομάδες του Ηρακλείου όπως ο Εργοτέλης, ο Ηρόδοτος, ο Π.Ο.Α. κλπ. ή ότι αποφεύγω να παρακολουθήσω παιχνίδια τους, αν μου δοθεί η ευκαιρία», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στον ρ/σ «Athletic Radio 104.2» του Ηρακλείου και τον δημοσιογράφο Μάνο Σαρρή.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

  • Ο ΟΦΗ δεν είναι ένα εργοστάσιο που παράγει χρήματα. Είναι μια ομάδα με ιστορία και ψυχή. Με τους όρους του σεβασμού αυτού και της ανάδειξης αυτής της ιστορίας και της σημασίας της ομάδας, βλέπω στο πρόσωπο του κ. Μπούση έναν άνθρωπο καθαρό, με διάθεση να κάνει πολλά, να επενδύσει στο Ηράκλειο, ένα άνθρωπο με πλάνο για το νησί μας.
  • Ως η επόμενη κυβέρνηση δεσμευόμαστε ότι θα βοηθήσουμε τις επενδύσεις για τον αθλητισμό, αλλά και για το ποδόσφαιρο συγκεκριμένα. Και θα βοηθήσουμε και για αυτό το project που αφορά τον ΟΦΗ. Καλύτερες και πιο όμορφες στιγμές περιμένουν τον ΟΦΗ. Και θα φροντίσουμε ως πολιτεία να τρέξουν αυτές οι επενδύσεις με διαφάνεια και να γίνει ο τόπος μας ένα κέντρο αθλητικού τουρισμού. Και εγώ, σαν συνεργάτης του επόμενου Πρωθυπουργού, θα είμαι προσωπικά εκεί να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο να γίνουν επενδύσεις στην χώρα μας, στον τόπο μας, στο νησί μας.
  • Το πάθος, η αγωνία, η ομαδικότητα, η κοινή προσπάθεια που χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μαγική, γι’ αυτό είναι άλλωστε και ο βασιλιάς των σπορ. Είναι μια ολόκληρη διαδικασία που σου χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές είτε παίζεις σε επίπεδο 5×5 με τους φίλους σου, είτε παρακολουθείς  την αγαπημένη σου ομάδα, είτε τις μεγάλες ομάδες παγκόσμιου βεληνεκούς.
  • Οι προσπάθειες της Κυβέρνησης να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο έχουν παταγωδώς αποτύχει. Κριτήριο για το αν πηγαίνει καλά ο ελληνικός αθλητισμός, και δη το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αν ένας πατέρας μπορεί να παίρνει τα παιδιά του και την οικογένειά του και να πηγαίνουν στο γήπεδο. Προφανώς, με τα τόσα περιστατικά βίας που διαδραματίζονται, αυτό δεν μπορεί να συμβεί.
Διαφήμιση
Διαφήμιση