HomeHL-GreeceΔολοφονία Γραικού: Ισως θάφτηκε ζωντανός

Δολοφονία Γραικού: Ισως θάφτηκε ζωντανός

Νέες αποκαλύψεις από τον Αλέξη Κούγια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι τα ιατροδικαστικά ευρήματα προκαλούν πολλά ερωτηματικά, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το θύμα θάφτηκε ζωντανό. Σύμφωνα πάντα με τον γνωστό ποινικολόγο, το πτώμα του Δημήτρη Γραικού φέρει κατάγματα και έντονα χτυπήματα. Ωστόσο όπως τόνισε, στην έκθεση αποτυπώνονται αυτά που υπέστη το θύμα ενώ ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον.

Εν συνεχεία, ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς και από τα ευρήματα τεχνικών συμβούλων, πιθανότατα να υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου, η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο 46χρονος δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού το πρωί της Τετάρτης (05/06) βρέθηκε ενώπιον της Ε΄ Τακτικής Ανακρίτριας και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στα δικαστήρια όσοι κατηγορούσαν την οικογένεια

Την ίδια ώρα, προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά «όσων είχαν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, ότι σχέση με την εξαφάνισή Γραικού είχαν μέλη της οικογενείας του», έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση