HomeHL-9Η αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό «έδειξε» τους κλέφτες

Η αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό «έδειξε» τους κλέφτες

Εξιχνιάστηκαν 11 υποθέσεις κλοπών σε σπίτια και τη λαχαναγορά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Καταυλισμό που βρίσκεται δίπλα από το Αστυνομικό Μέγαρο με τις αρχές να εξιχνιάζουν 11 υποθέσεις κλοπών σε σπίτια και τη λαχαναγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά την διάρκεια της επιχείρησης έγιναν δεκάδες προσαγωγές ωστόσο βρέθηκαν και στοιχεία για τις παραπάνω κλοπές με τους αστυνομικούς να ταυτοποιούν έναν 36χρονο ως υπεύθυνο για τις εννέα κλοπές και πέντε ακόμα άτομα (από 26 έως 41 χρόνων) ως υπεύθυνα για την κλοπή σε επιχείρηση στη λαχαναγορά.

Πλούσια η δράση του 36χρονου

Πλούσια φαίνεται πως είναι η δράση του 36χρονου καθώς όπως διαπίστωσαν οι αρχές από τις 31 Μαΐου του 2017 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2018 είχε διαπράξει συνολικά εννέα κλοπές σε σπίτια του Ηρακλείου και του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 9.800 ευρώ!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του κατέσχεσαν δύο υπολογιστές, η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Η «παρέα» των 5 πίσω από την κλοπή σε επιχείρηση στη λαχαναγορά

Οι υπόλοιποι πέντε φαίνεται πως κρύβονται πίσω από την κλοπή που σημειώθηκε σε επιχείρηση στην λαχαναγορά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλλεξαν κατά την επιχείρηση οι αστυνομικοί, οι πέντε άνδρες από κοινού μπήκαν στις 27 Μαΐου στο μαγαζί ενός Ηρακλειώτη στη λαχαναγορά και έκλεψαν 10.500 ευρώ σε μετρητά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πέντε άνδρες ευθύνονται και για την κλοπή ενός αγροτικού οχήματος τον Σεπτέμβριο του 2018.

Διαφήμιση
Διαφήμιση