HomeHL-LifestyleΗ εξομολόγηση της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ για τον εθισμό της στα φάρμακα

Η εξομολόγηση της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ για τον εθισμό της στα φάρμακα

Τι είπε για τη χρήση χαπιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τον εθισμό της στα παυσίπονα και τα οπιοειδή μίλησε η Λίζα Μαρί Πρίσλι, η οποία, θεωρεί πως αυτός ήταν ο λόγος που προκάλεσε και το διαζύγιο με τον σύζυγό της.

Η κόρη του θρύλου της μουσικής, Ελβις Πρίσλεϊ, στα 51 της χρόνια, μίλησε για πρώτη φορά για τον εθισμό της, στις ουσίες, με αφορμή την κυκλοφορία ενός βιβλίου γι’ αυτό το θέμα. Η συνθέτρια, ανέφερε πως είναι ευγνώμων που ζει ακόμη, τονίζοντας πως ένας ακόμη γάμος της διαλύθηκε εξαιτίας του εθισμού της.

«Μπορεί να αναρωτιέστε τώρα, αλλά αν και έχασα ανθρώπους από την οικογένειά μου, κι εγώ υπήρξα θύμα των οπιοειδών», είπε χαρακτηριστικά. Και ο πατέρας της, Ελβις Πρίσλεϊ, είχε εθισμό σε αυτές τις ουσίες, ενώ και ένας άλλος πρώην άνδρας της, ο Μάικλ Τζάκσον, πέθανε μετά από υπερβολική δόση ουσιών για να καταπολεμήσει τους πόνους που ένοιωθε.

Η ομολογία της Λίζα Μαρί για τα ναρκωτικά

«Ηταν το 2008 όταν γέννησα τις κόρες μου, Βίβιεν και Φίνλεϊ, όταν ο γιατρός που έδωσε οπιοειδή για τον πόνο. Τα πήρα για μικρό διάστημα, αλλά ένοιωθα πως έπρεπε να συνεχίσω να τα παίρνω. Ήταν δύσκολο να καταφέρω να σταματήσω από αυτόν τον εθισμό και να φτιάξω πάλι την ζωή μου. Δεν πρέπει όμως να ντρεπόμαστε για τους εθισμούς μας. Πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Πρέπει να πολεμάμε», είπε χαρακτηριστικά η Λίζα Μαρί.

Στο παρελθόν ακολουθούσε θεραπείες με ψυχολόγους για τον ίδιο λόγο, όπου οι γιατροί της έλεγαν πως απορούν που είναι ζωντανή ακόμη, έχοντας τέτοια μανία με τα παυσίπονα και τα φάρμακα γενικότερα. Το 2017 χώρισε από τον σύντροφό της, ο οποίος την κατηγορούσε για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, με την ίδια να πηγαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης αρκετές φορές. Κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της για πορνογραφία και άλλα αδικήματα, σε μια προσπάθεια να μη βγει το διαζύγιο εις βάρος της, αλλά φαίνεται πως τότε τα προβλήματά της ήταν αρκετά σοβαρά.

«Τον τελευταίο χρόνο του γάμου μου, έκανα υπερβολική χρήση κοκαΐνης. Ήταν άσχημη η κατάσταση. Έπαιρνα και χάπια μαζί με αλκοόλ για δύο χρόνια», συμπλήρωσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση