HomeΚΟΣΜΟΣΟ Φάρατζ δήλωσε ότι είχε «καλή συνάντηση» με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Φάρατζ δήλωσε ότι είχε «καλή συνάντηση» με τον Ντόναλντ Τραμπ

Συναντήθηκε με τον Τραμπ στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στο Λονδίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον λαϊκιστή επικεφαλής του κόμματος Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, συνάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Βρετανία, λίγες ώρες αφότου παραδέχθηκε δημοσίως ότι αρνήθηκε να συναντηθεί με τον αρχηγό των Συντηρητικών, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ο Φάρατζ μετέβη νωρίτερα στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στο Λονδίνο, όπου διαμένει ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια.

«Καλή συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ, πιστεύει πράγματι στο Brexit και λατρεύει το ταξίδι του στο Λονδίνο», έγραψε στο twitter o Νάιτζελ Φάρατζ, που ήρθε πρώτος με το κόμμα του στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τον Φάρατζ, ο Τραμπ, που τον έχει αποκαλέσει «φίλο του», εξέφρασε την ανησυχία του ότι το Brexit ενδέχεται να καθυστερήσει πολύ.

«Ο Τραμπ πιστεύει απόλυτα στο Brexit, πιστεύει ότι είναι το σωστό για τη χώρα και ανησυχεί που φαίνεται ότι θα καθυστερήσει πάρα πολύ καιρό», είπε ο Φαρατζ στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον σταθμό LBC, μετά τη συνάντησή του με τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πριν την έναρξη της επίσκεψής του στη Βρετανία, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε εκφράσει ενδιαφέρον να συναντηθεί με τον Νάιτζελ Φάρατζ και με τον Μπόρις Τζόνσον, τους οποίους χαρακτήρισε «καλά παιδιά».

Μία ακόμη συνάντηση επίκειται, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη τίποτα συγκεκριμένο, με τον άλλο υποψήφιο για την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος και υπουργό Περιβάλλοντος, Μάικλ Γκοβ.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση