HomeHL-SportsΆναψε… φωτιές ο Πέρσον: «Καλύτερο θα ήταν να έρθουν νέοι τεχνικοί»

Άναψε… φωτιές ο Πέρσον: «Καλύτερο θα ήταν να έρθουν νέοι τεχνικοί»

Ο άσος του ΟΦΗ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον χρόνο συμμετοχής στην ομάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Έρικ Πέρσον. Ο άσος του ΟΦΗ άφησε αιχμές για τη χρησιμοποίησή του στην ομάδα, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Βέρα και Ίσις θα ήταν καλύτερο να φύγουν από προπονητές.

«Μίλησα με κάποιον που είναι το δεξί χέρι του προέδρου. Τον ρώτησα “ειλικρινά τι πιστεύεις για εμένα;” και τότε μου είπε “μας αρέσεις πολύ”. Τότε σκέφτηκα πως “για αυτό βρίσκομαι εκτός ομάδας για δώδεκα παιχνίδια”. Βέβαια είχα έναν μικρό τραυματισμό αλλά μετά γύρισα και όταν συνέβη αυτό είχαμε νέους προπονητές.

Τότε ένιωσα πως ξεκινούσα από το μηδέν και προσπάθησα να αξιοποιήσω όσο περισσότερο μπορούσα την φυσική μου κατάσταση. Αλλά τώρα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνουν οι προπονητές», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα «Fotbollskanalen».

Και συνέχισε ρίχνοντας την… βόμβα: «Δεν έχουν βίζα, είναι από την Χιλή και είναι κάπως ευαίσθητο το θέμα. Όμως νιώθω πως δεν έχω μαζί τους την ιδανική επαφή και για εμένα το καλύτερο θα ήταν να έρθουν στην ομάδα νέοι προπονητές!».

Επίσης πέταξε τη… σπόντα του και για την έλευση του Γιακουμάκη και τις ευκαιρίες που πήρε: «Την ίδια περίοδο που ήρθα στην ομάδα, εκείνη πήρε έναν επιθετικό από την ΑΕΚ ως δανεικό. Σίγουρα είχαν συμφωνία να παίζει σε κάθε παιχνίδι και σίγουρα ήθελαν να ποντάρουν περισσότερα σε εκείνον στο πρωτάθλημα ενώ η ομάδα ήταν χαμηλά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση