HomeΕΛΛΑΔΑΕυρωπαϊκή Πίστη: Αποφοίτηση του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive Sales Insurance Program

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αποφοίτηση του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive Sales Insurance Program

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποφοίτηση του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive Sales Insurance Program, που ξεκίνησε στα τέλη του 2017, ως αποτέλεσμα της επέκτασης της συνεργασίας της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές της πρώτης σειράς του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέσω της διπλωματικής τους εργασίας, τα ερευνητικά τους ευρήματα και να εξάγουν συμπεράσματα πάνω σε καίρια ζητήματα του Ασφαλιστικού Κλάδου.

Μετά την παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων των τελειοφοίτων και η τελετή συνεχίστηκε με δεξίωση στην οποία συμμετείχαν οι επιτυχόντες, οι καθηγητές του προγράμματος καθώς και αρκετοί προσκεκλημένοι.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, εστιάζει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διοίκησης, πωλήσεων και marketing στον ασφαλιστικό κλάδο, ακολουθώντας τα πρότυπα μεταπτυχιακών του εξωτερικού για στελέχη επιχειρήσεων. Για αυτό το λόγο, το πρόγραμμα σπουδών του, δομήθηκε από κοινού από την Ευρωπαϊκή Πίστη και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν κορυφαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Πίστης, δηλώνοντας την πλήρη ικανοποίησή τους για όλα τα στάδια του μεταπτυχιακού προγράμματος και τόνισαν τη σημαντική επιρροή που θα έχει στην εξέλιξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη, επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση και στην ανέλιξη των ανθρώπων της, έχει συνάψει από το 2016 συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσφέροντας στο Δίκτυο Πωλήσεών της τη δυνατότητα επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης της Εταιρίας, ilearn³.

Διαφήμιση
Διαφήμιση