HomeHL-9ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την “ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ”

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την “ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ”

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσαν για έκτη χρονιά τα διεθνούς κύρους Βραβεία “Corporate Superbrands 2018-2019”, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αναδείχτηκαν για ακόμα μια φορά η εταιρεία με την «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ» στην κατηγορία «Συγκοινωνίες/Μεταφορές» και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της ακτοπλοΐας.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 03 Ιουνίου 2019.

Η τιμητική αυτή διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, λόγω του μεγάλου κύρους του θεσμού, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και στην Ελλάδα.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για τρίτη φορά (2011 – 2012, 2016 – 2017 και 2018-2019) αναδεικνύονται νικητές στην κατηγορία τους αποδεικνύοντας ότι αποτελούν υπόδειγμα ταξιδιωτικής πρωτοπορίας. Η εταιρεία συνεχώς εξελίσσεται και τα πλοία της βρίσκονται πάντα στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης του επιβατικού κοινού, λόγω της σοβαρής προσπάθειας που καταβάλλουν η Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό της, σε στεριά και θάλασσα.

Με τα υπερπολυτελή και υψηλής τεχνολογίας πλοία που διαθέτουν οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή μεταφορά ανθρώπων και αγαθών, συνδέοντας το Ηράκλειο και τα Χανιά με τον Πειραιά, το Ηράκλειο και τον Πειραιά με τη Μήλο, το Ηράκλειο με τη Σαντορίνη, την Ίο, την Πάρο και τη Μύκονο, όπως και τις γραμμές Ελλάδας-Ιταλίας. Παράλληλα, εξυπηρετούν ως General Sales Agent, όλα τα πλοία του Ομίλου Grimaldi, που προσεγγίζουν τα λιμάνια της χώρας μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση