HomeΚΡΗΤΗ500.000 ευρώ για εργασίες ασφαλτόστρωσης στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου

500.000 ευρώ για εργασίες ασφαλτόστρωσης στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου

Από ίδιους πόρους του Δήμου το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη σύμβαση εργασιών ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης των συνθηκών οδικής ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι και της Αμμουδάρας, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Το πρόγραμμα, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ με χρηματοδότηση από ίδια έσοδα του δήμου, έχει σκοπό να αναβαθμίσει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας, να αποκαταστήσει φθορές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, καθώς και από έργα που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε διάφορες περιοχές.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ύψους 500.000 ευρώ, χρηματοδοτείται μάλιστα από πόρους του δήμου μας, από χρήματα των δημοτών μας, που καταφέρνουμε με την σωστή διαχείριση, να τα επιστρέφουμε ξανά στους ίδιους, μέσα από έργα που έχει ανάγκη ο τόπο μας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς και για αυτό το αποτέλεσμα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση