HomeHL-9Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη

Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας για να πουν το τελευταίο «αντίο», στον αγαπημένο ηθοποιό, Κώστα Ευριπιώτη.

Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, 30 Μαΐου σε ηλικία 56 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο πως όσοι τον γνώρισαν από κοντά, είχαν να πουν για εκείνον μόνο καλά λόγια.

Μεταξύ των συναδέλφων του που παρέστησαν στην κηδεία, ήταν ο «Πλαπούτας» από της «Ελλάδος τα παιδιά», Νίκος Αλεξίου, ο «Χλαπάτσας» από την ίδια σειρά, Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Κώστας Κόκλας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Νεφέλη Ορφανού, η Ελένη Φιλίνη και πολλοί άλλοι.

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

Στις αρχές Μαρτίου, ο Κώστας Ευριπιώτης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Η οικογένεια του ηθοποιού είχε ζητήσει αντί για στεφάνια να υπάρξει ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση