HomeΕΛΛΑΔΑΓιώργος Καμίνης: Δεν είμαι εγώ ο λόγος αποχώρησης του κ. Βενιζέλου

Γιώργος Καμίνης: Δεν είμαι εγώ ο λόγος αποχώρησης του κ. Βενιζέλου

Οι εξηγήσεις που έδωσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είμαι εγώ ο λόγος αποχώρησης του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος προκάλεσε θύελλα στο κόμμα αποδεχόμενος να τεθεί πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ ενόψει των βουλευτικών εκλογών και όχι ο πρώην πρόεδρος.

«Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ ο λόγος αποχώρησης. Χθες η κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε δύο φορές τη θέση της. Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν είναι κρίσιμη μόνο για τη χώρα, αλλά και για την κεντροαριστερά, που θα ασκήσει μία υπεύθυνη αντιπολίτευση, εφόσον είναι στην αντιπολίτευση» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Καμίνης.

«Το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να μπει σε κανονικότητα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αντιπολίτευση θα κάνει τα χατίρια της κυβέρνησης, αλλά αντιπολίτευση υπεύθυνη» είπε ο κ. Καμίνης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του ως επικεφαλής του Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ότι «η κα. Γεννηματά έκανε επιλογή κοιτάζοντας προς το μέλλον, προς εκείνους τους ψηφοφόρους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο», ενώ «στον κ.Βενιζέλο ετέθη μια γκάμα επιλογών».

«Η κα. Γεννηματά προσέφερε επιλογές. Ούτε στοχοποιήθηκε, ούτε εκδιώχθηκε κανείς» τόνισε ο κ.Καμίνης, αναφέροντας ότι δεν έχει διστάσει ποτέ έως σήμερα να εκτεθεί στη λαϊκή ψήφο.

«Έχουμε μπροστά μας μια μάχη. Είναι μονόδρομος να προχωρήσουμε ενωμένοι» υποστήριξε ο κ. Καμίνης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση