HomeΕΚΛΟΓΕΣ«Ηράκλειο για όλους»: Συγχαρητήρια στον Β. Λαμπρινό

«Ηράκλειο για όλους»: Συγχαρητήρια στον Β. Λαμπρινό

«Η μικρή συμμετοχή των δημοτών θα πρέπει να μας προβληματίσει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό απέστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο για όλους», Γιώργος Σισαμάκης.

Όπως τονίζει ο κ Σισαμάκης οφείλουμε να αναλάβουμε ΟΛΟΙ το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για την πρόοδο του Δήμου μας ενώ θα πρέπει να μας προβληματίσει η μικρή συμμετοχή των δημοτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την ολοκλήρωση και του Β΄ γύρου των εκλογών ως επικεφαλής της παράταξης ¨Ηράκλειο για όλους¨ καθώς και τα μέλη της νέας δημοτικής ομάδας και της παράταξης συγχαίρουμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό για την επικράτηση του.

Από αύριο και όχι από την 1η Σεπτεμβρίου όποτε και αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή καθώς και η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου οφείλουμε να αναλάβουμε ΟΛΟΙ το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για την πρόοδο του Δήμου μας.

Σε ότι μας αφορά επαναδιατυπώνουμε τη θέση που είχαμε εκφράσει μετά τα αποτελέσματα του Α΄ γύρου σύμφωνα με τα οποία οι δημότες μας κατέταξαν στην 4η θέση ανάμεσα στα 9 αυτοδιοικητικά σχήματα που κρίθηκαν στις κάλπες. Διαβεβαιώνουμε ότι θα βρεθούμε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην βελτίωση του Δήμου μας και απέναντι σε κάθε επιλογή που προκαλεί προβλήματα. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε οι εγγυητές της αποτελεσματικότητας , της διαφάνειας και της προοδευτικότητας.

Σε κάθε περίπτωση η μικρή συμμετοχή των δημοτών θα πρέπει να μας προβληματίσει για την επόμενη ημέρα σε ότι αφορά την ενεργοποίηση τους και πάντα με γνώμονα τη θέση μας ότι «γίνε μέρος της αλλαγής που θέλεις».

Εκτός από το αποτέλεσμα του Β γύρου οφείλουμε να λάβουμε υπόψη το αποτέλεσμα του Α γύρου όπου και κατατάσσονται οι έδρες του δημοτικού συμβούλιου. Αυτό απαιτεί ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις. Θα πρέπει με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα όλοι μαζί να κοιτάξουμε το Ηράκλειο και τα προβλήματα του κατάματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση