Ανατροπή σημειώθηκε στο δήμο Μινώα Πεδιάδος καθώς ο Μανώλης Φραγκάκης αναδείχθηκε δήμαρχος με ελάχιστους ψήφους διαφορά από τον νυν δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη.

Από την πρώτη στιγμή τα αποτελέσματα έδειχναν ένα… θρίλερ στο συγκεκριμένο δήμο καθώς η διαφορά ανάμεσα στους δύο υποψηφίους ήταν πολύ μικρή ενώ άλλες φορές ήταν μπροστά ο κ. Καλογεράκης και άλλες ο κ. Φραγκάκης.

Ωστόσο, ο Μανώλης Φραγκάκης πήρε ένα μικρό προβάδισμα μετά το 80% της καταμέτρησης των ψήφων και τελικά αναδείχθηκε δήμαρχος με 24 μόλις ψήφους διαφορά!

Μ. Φραγκάκης: «Ο κόσμος ήθελε μία ανανέωση»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δημάρχου Μινώα Πεδιάδος

Βαθύτατα συγκινημένος εμφανίστηκε κατά τις πρώτες του δηλώσεις ο νέος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μανώλης Φραγκάκης.

Ο κ. Φραγκάκης ανέφερε πως πέτυχε έναν άθλο ενώ παράλληλα τόνισε πως φαίνεται ότι «ο κόσμος ήθελε μία ανανέωση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Φραγκάκη:

Είμαι συγκινημένος γιατί πιστεύω ότι κάναμε έναν άθλο. Εμείς ξεκινήσαμε σαν μία νέα ομάδα. Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, δεν είχαμε μηχανισμό και εμπειρία. Τα ξεπεράσαμε όμως με την συμπαράσταση του κόσμου και των συνεργατών.

Ο κόσμος φάνηκε πως ήθελε μία ανανέωση, ήθελε ένα άλλο λόγο από τον παλιό και ξύλινο λόγο.

Πιστεύω ότι θα εκπληρώσουμε τις προσδοκίες του κόσμου και θα είμαστε αντάξιοι των όσων έχουμε κάνει στην προεκλογική εκστρατεία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλογεράκη ο οποίος και μας συνεχάρη. Αύριο

θα συνυπάρξουμε στο δημοτικό συμβούλιο και νομίζω πως έχουμε την ανάγκη του – καθώς δεν μηδενίζουμε το έργο του – θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση