«Η αποχή έκρινε το αποτέλεσμα» ανέφερε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Ηρακλείου, ο Γιάννης Κουράκης που έχασε τον δημαρχιακό θώκο από τον Βασίλη Λαμπρινό.

Ο κ. Κουράκης παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές και στήριξαν τον συνδυασμό του ενώ τόνισε πως είναι πρώτη δύναμη στο Ηράκλειο καθώς έχει 18 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο αλλά και όσοι στήριξαν το προγραμματικό πλαίσιο της κίνησης “Ηράκλειο 3.7.5.”.

Είναι βέβαιο πως η αποχή καθόρισε το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, θέλω να συγχαρώ τον Βασίλη Λαμπρινό για τη νίκη του και να του ευχηθώ μία νέα και καλή θητεία.

Επίσης, θέλω να τονίσω ότι η δημοτική μας κίνηση είναι – με βάση τα αποτελέσματα – η πρώτη παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο. Έχει 18 έδρες και είναι η πρώτη δύναμη.

Παράλληλα, θέλω να επισημάνω πως με το ίδιο πνεύμα που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα πορευτούμε και θα συνεχίσουμε για να υπάρξει καλύτερη ποιότητα ζωής για τους Ηρακλειώτες.

Θα προσπαθήσουμε και με βάση τις νέες συνθήκες ώστε να υπάρξει μία ενότητα, που άλλωστε ήταν και το σύνθημά μας. Η δημοτική κίνησή μας θα είναι παρούσα, ισχυρή και θα έχει θέση και άποψη για το καλό του Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση