HomeHL-LifestyleΚώστας Ευριπιώτης: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τον αποχαιρετά με ένα βίντεο

Κώστας Ευριπιώτης: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τον αποχαιρετά με ένα βίντεο

«Ήσουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν υπάρξει σε αυτή τη χώρα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης υπήρξε φίλος και συνεργάτης του Κώστα Ευριπιώτη, μάλιστα είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην κωμωδία που έσπασε ταμεία, «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα». Ο Τσιμιτσέλης αποχαιρέτησε τον αγαπημένο ηθοποιό με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

«Αντίο ρε Κώστα!!! Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι! 3 χρόνια στο ίδιο καμαρίνι να μιλάμε ασταμάτητα για τα πάντα (80% εσύ μιλούσες βέβαια) Ήσουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν υπάρξει σε αυτή τη χώρα έβγαινες στη σκηνή και χωρίς να μιλήσεις είχες τον κόσμο μαζί σου !!!Σε θυμάμαι να μου δείχνεις με χαρά τα τατουάζ που είχες κάνει για τα παιδιά σου και να περιγράφεις τα πάντα με τέτοια ενέργεια που εγώ δεν είχα ούτε όταν ήμουν 10 χρόνων!!! Α ρε Κωστάρα ήσουν ένας Άντρας Έτοιμος Για Όλα !!! Καλό ταξίδι φίλε».


View this post on Instagram

Αντίο ρε Κώστα !!!! Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι !!!!!3 χρόνια στο ίδιο καμαρίνι να μιλάμε ασταμάτητα για τα πάντα (80% εσυ μιλούσες βέβαια) Ήσουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν υπάρξει σε αυτή τη χώρα έβγαινες στη σκηνή και χωρίς να μιλήσεις είχες τον κόσμο μαζί σου !!! Σε θυμάμαι να μου δείχνεις με χαρά τα τατουάζ που είχες κάνει για τα παιδιά σου και να περιγράφεις τα πάντα με τέτοια ενέργεια που εγώ δεν είχα ούτε όταν ήμουν 10 χρόνων !!! Α ρε Κωσταρα ήσουν ένας Άντρας Έτοιμος Για Όλα !!! Καλο ταξίδι φίλε !!!!!!!!!!!!!!!??????

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση