HomeΚΡΗΤΗΣυγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του συλλόγου εκπαιδευτικών “Η Φαιστός”

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του συλλόγου εκπαιδευτικών “Η Φαιστός”

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γρηγόρης Γιαμαλάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σώμα συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσαράς “Η Φαιστός” μετά τις εκλογές που έγιναν στις 15 Μαΐου 2019.
Πιο συγκεκριμένα η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γρηγόρης Γιαμαλάκης
Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Καψαλάκης
Γεν. Γραμματέας: Τίτος Ζερβάκης
Ταμίας: Μαρία Μαυρουδή
Μέλη: Γιάννης Δραϊνάκης – Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Φραγκίσκος Γιαννακάκης – Υπεύθυνος Πολιτιστικών & Εκδηλώσεων
Γεώργιος Καπελλάκης – Υπεύθυνος Κινητοποιήσεων & Συντονισμού Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών

Σε σχετική ανακοίνωση της νέας διοίκησης επισημαίνονται τα εξής:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς τους Aναπληρωτές και Mόνιμους συναδέλφους, που μας εμπιστευτήκατε για ακόμα μία φορά και μας αναδείξατε με την ψήφο σας «παντοδύναμους» με το συντριπτικό ποσοστό του 89,04% και την κατάληψη όλων των εδρών τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και στην Ελεγκτική Επιτροπή, όσο και στους Αντιπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, βάζοντας οριστικά στο περιθώριο τα «διχαστικά – κομματικά» ψηφοδέλτια.

Θέλουμε ακόμη να σας διαβεβαιώσουμε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο σε αυτή την εμπιστοσύνη. Μας περιμένουν όμορφες και δύσκολες μάχες, καθώς και σκληροί αγώνες. Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών της Μεσαράς. Μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίνοντας όραμα και στόχους, με μόνη σκέψη ένα καλύτερο μέλλον για τη Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία του τόπου μας .

Χρέος μας είναι να είμαστε ενωμένοι για να βγούμε νικητές στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του εκπαιδευτικού κινήματος”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση