HomeΕΛΛΑΔΑΒορίδης: Καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για αλλαγή

Βορίδης: Καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για αλλαγή

Συνέντευξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για αλλαγή», ζητά με συνέντευξή του στη «ΒτΚ» ο βουλευτής Αττικής της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης.

«Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις αποτελεσμάτων, θέλω όμως να σας πω τι χρειάζεται η πατρίδα μας, μία κυβέρνηση με καθαρή εντολή, με λυμένα τα χέρια, χωρίς να πρέπει να κάνει συμβιβασμούς για να αλλάξει η πορεία της χώρας. Και ελπίζω και πιστεύω ότι το πρώτο βήμα που έγινε από τον λαό μας στις ευρωεκλογές, θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου», σημειώνει χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ.

Βορίδης: Ο Τσίπρας υπήρξε θύμα της αλαζονείας του

Υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας υπήρξε θύμα της αλαζονείας του. «Θεωρώντας ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έχανε με μία διαφορά μέχρι 2 μονάδες, επένδυσε στην απογοήτευση που θα δημιουργούσε αυτό το ποσοστό στους πολίτες που περίμεναν την πολιτική αλλαγή, με στόχο να το αντιστρέψει και να διεκδικήσει την επανεκλογή του. Ρίσκαρε, τζόγαρε, έπαιξε τα ρέστα του, και έχασε» σημείωσε.

Έθεσε το διακύβευμα των εκλογών: «Δίνουμε καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη ή βυθίζουμε τη χώρα στην αβεβαιότητα;» και υπογράμμισε ότι για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνονται οι πολιτικές του κυρίως, αλλά και το ύφος και ήθος της εξουσίας του.

Βορίδης: Ζητάμε καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τέλος για το ενδεχόμενο συνεργασιών ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι «έχουμε όπως ξέρετε, αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε κυβερνήσεις συνεργασίας. Αλλά ζητάμε καθαρή εντολή. Αυτή διασφαλίζει την εφαρμογή του προγράμματός μας, αυτή λύνει τα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη» και πρόσθεσε «Η διεύρυνση της κοινοβουλευτικής στήριξης, φυσικά έχει σημασία. Αλλά διαφορετικά είναι να μην έχεις κοινοβουλευτική πλειοψηφία και διαφορετικά να έχεις και να επιδιώκεις τη διεύρυνσή της».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση