HomeLife & StyleΤηλεοπτικός αστέρας αποκαλύπτει ότι πεθαίνει από καρκίνο σε ηλικία 33 ετών

Τηλεοπτικός αστέρας αποκαλύπτει ότι πεθαίνει από καρκίνο σε ηλικία 33 ετών

Λέγοντας το δικό του αντίο σε φίλους και θαυμαστές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βρετανός αστέρας της βραβευμένης με BAFTA τηλεοπτικής σειράς του BBC 3 «This Country», Μάικλ Σλεγκς, αποκάλυψε σε ανάρτησή του ότι πεθαίνει από καρκίνο, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Όπως αποκάλυψε, η κατάστασή του εκτυλίχθηκε ραγδαία τις τελευταίες ημέρες ενώ νωρίτερα είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και καρδιακή ανεπάρκεια.

«Τους τελευταίους μήνες μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

«Αυτήν την τελευταία φορά αποφασίστηκε ότι έφθασα στο τέλος των επιλογών μου και έτσι με έστειλαν σπίτι να περάσω τις τελευταίες ημέρες μου εκεί».
1
«Δεν δόθηκε συγκεκριμένος χρόνος αλλά η φθορά είναι ραγδαία. Κοιμάμαι πολύ και σχεδόν έπεσα σε κώμα όταν τις προάλλες πήρα υπερβολική δόση μορφίνης. Τελοσπάντων, όπως φαντάζεστε, αυτός δεν είναι ο ιδανικός τρόπος που ήθελα όλα να πάνε και η οικογένειά μου έχει να διαχειριστεί μεγάλο πένθος. Ήθελα απλώς να σας πω ότι σας αγαπώ που διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, όλοι υπήρξατε υπέροχοι, ευγενικοί, και τρυφεροί άνθρωποι που αγγίξατε τη ζωή μου με μοναδικό και απίστευτο τρόπο» έγραψε επίσης ο ηθοποιός λέγοντας το δικό του αντίο σε φίλους και θαυμαστές.
2

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση