HomeΕΚΛΟΓΕΣΘοδωρής Νίνος: Οι διαχωριστικές μας γραμμές, ένα ευχαριστώ, ένα συγνώμη και το όραμα μας για το Ρέθυμνο

Θοδωρής Νίνος: Οι διαχωριστικές μας γραμμές, ένα ευχαριστώ, ένα συγνώμη και το όραμα μας για το Ρέθυμνο

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή το Ρέθυμνο δεν θα αποφασίσει μόνο ποιον θέλει για Δήμαρχο. Θα αποφασίσει για το αύριο του τόπου. Ανάμεσα στις δυο επιλογές υπάρχουν πεδία συγκλίσεων αλλά υπάρχουν και ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές, τονίζει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με βάση αυτές τις διαχωριστικές γραμμές τη νέα δημοτική περίοδο:

• Μπαίνει οριστικά τέλος στην οικονομική ακαταστασία της ΚΕΔΗΡ. Σεβόμαστε τα χρήματα των Ρεθεμνιωτών και προχωράμε σε μια σύγχρονη οικονομική διαχείριση για το Δήμο μας.
• Αφήνουμε πίσω τη λογική της καρεκλοθηρίας. Συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για αντιδημαρχίες πενταετίας και θέσεις ανήκουν οριστικά στο χθες.
• Θεσπίζουμε ένα νέο δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας του Δήμου μακριά από τις μέχρι σήμερα αυταρχικές πρακτικές. Η πολιτική της συνεργασίας και της συναίνεσης είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις δομικές προκλήσεις της σύγχρονης αυτοδιοικητικής πραγματικότητας.
• Σταματάμε τη λογική των έργων βιτρίνας και της εντατικοποίησης τους κατά την προεκλογική περίοδο. Η αξιολόγηση του έργου της επόμενης δημοτικής περιόδου δεν θα συνδέεται με τη μετατροπή της πόλης σε εργοτάξιο κατά την προεκλογική περίοδο.
• Ξεκινάμε δυναμικά με σχέδιο και πρόγραμμα και πρεσβεύουμε την ορθολογική λήψη αποφάσεων και το στρατηγικό σχεδιασμό για το μακροπρόθεσμο μέλλον.

Όλη αυτή την εβδομάδα η νέα αντίληψη προσπάθησε εντέχνως να μετατρέψει την αποδοκιμασία του 55,75% σε κλίμα νίκης. Μέσα στον πανικό τους προσπάθησαν να παρουσιάσουν ότι φοβόμαστε την ήττα. Οφείλω λοιπόν όπως πάντα να είμαι ξεκάθαρος. Δεν φοβόμαστε την ήττα γιατί σε αντίθεση με τα μέλη της νέας αντίληψης έχουμε άλλες αφετηρίες. Όπως δε φοβόμαστε να παλέψουμε σκληρά για να μην δεν αφήσουμε τον Δήμο μας σε μια δημοτική ομάδα κουρασμένη και χωρίς όραμα. Όσο ο κ. Μαρινάκης μοιράζει τσιμέντα εμείς θα μιλάμε με τους πολίτες για την επομένη μέρα του Ρεθύμνου.

Βλέπουμε συνεχώς τη νέα αντίληψη να μιλάει για τη μεγάλη νίκη. Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή τη λογική. Πιστεύοντας στην κρίση των Ρεθεμνιώτων και σεβόμενοι την κυρίαρχη βούληση των συμπολιτών μας ξεκαθαρίζουμε ότι η δύναμη του συνδυασμού μας προέρχεται από τη σταθερή πίστη στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύουμε, αξίες αδιαπραγμάτευτες από την αρχή μέχρι το τέλος.

Άλλωστε αν κάποιος φοβάται αυτός είναι ο κ. Μαρινάκης τον οποίο προσκάλεσα σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο και δεν είχε καν το θάρρος να εξηγήσει γιατί αρνείται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση