HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑBloomberg: Η Apple ετοιμάζεται να «σκοτώσει» το iTunes

Bloomberg: Η Apple ετοιμάζεται να «σκοτώσει» το iTunes

Ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια νέα εποχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Bloomberg, η Apple ετοιμάζεται να «σκοτώσει» την εφαρμογή iTunes μέσα στη χρονιά, αντικαθιστώντας τη με ξεχωριστές εφαρμογές για Music, TV και Podcasts.

Το iTunes είναι διαθέσιμο εδώ και 18 χρόνια και αυτήν τη στιγμή συμπεριλαμβάνει πολλαπλές εφαρμογές της Apple. Από τα Apple Music, ταινίες, TV Shows μέχρι ράδιο και podcasts.
3
To Bloomberg αναφέρει συγκεκριμένα:

«Οι χρήστες της Apple χρησιμοποιούν το iTunes για να ακούσουν μουσική, να δουν ταινίες και σειρές, να ακούσουν podcasts και να διαχειριστούν τις συσκευές τους εδώ και δυο δεκαετίες περίπου.

Φέτος, η Apple ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια νέα εποχή.

Η εταιρεία θα λανσάρει τρεις διαφορετικές εφαρμογές για Mac: Music, TV και Podcasts, που θα αντικαταστήσουν το iTunes. Κάτι τέτοιο ταιριάζει με τη στρατηγική που ακολουθεί η Apple με τα iPhones και τα iPads. Χωρίς το iTunes, οι χρήστες θα μπορούν να διαχειριστούν τα Apple gadgets τους μέσω της εφαρμογής Music.»
2
Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση από την Apple για να διατηρήσει τη συνέπεια με τις πλατφόρμες της.

Υπάρχουν απορίες ακόμη για τις λειτουργίες, αφού το iTunes είχε αναλάβει πολλαπλούς ρόλους και τις απαντήσεις φαίνεται ότι θα τις δώσει σύντομα η εταιρεία στην επερχόμενη παρουσίασή της, WWDC, τη Δευτέρα.

zougla.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση