HomeHL-GreeceΒασίλης Λεβέντης: Κυβέρνηση με 240 βουλευτές για να έρθουν επενδυτές

Βασίλης Λεβέντης: Κυβέρνηση με 240 βουλευτές για να έρθουν επενδυτές

Παράδοση της έδρας σε όποιον δε τη θέλει, ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόνο με ευρεία κυβέρνηση θα ωφεληθεί η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ζήτησε «κυβέρνηση με 240 βουλευτές, για να έρθουν επενδυτές», εκτιμώντας ότι «η επιμονή Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση με τον Καμμένο και η επιμονή Μητσοτάκη να κάνει κυβέρνηση με τη Γεννηματά, θα οδηγήσουν τη χώρα στην καταστροφή».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, που κατηγόρησε τα Μέσα για μειωμένη έως μηδενική προβολή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, «η συνεχής κοκορομαχία» Τσίπρα – Μητσοτάκη, δεν ήταν καλή για το κοινό, ενώ «αυτούς ωφέλησε».

Κληθείς να απαντήσει για τη δημόσια δήλωση του βουλευτή του, Γιάννη Σαρίδη ότι στις ευρωεκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτή του «ήταν δύο χρόνια εκτός κόμματος» και σημείωσε κανένας από τους βουλευτές του δεν ήταν πολιτικοποιημένος, αλλά «ήρθαν επειδή είδαν ρεύμα».

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, είπε «σκοντάψαμε προχθές» και κληθείς να σχολιάσει το ανάλογο αποτέλεσμα για Το Ποτάμι και την παραίτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, σημείωσε πως «δεν είμαστε Ποτάμι, έχουμε 40 ετών πορεία».

Σχετικά με τα επόμενα βήματα της Ένωσης Κεντρώων για το άμεσο μέλλον και τις επερχόμενες εκλογές, είπε ότι, «η Ένωση Κεντρώων δε χρειάζεται να κάνει κάτι, αλλά να μάθει ο κόσμος».

Για το ζήτημα της μετακίνησης βουλευτών του σε άλλα κόμματα, είπε πως αυτό «δεν είναι πρόβλημα της Ένωσης Κεντρώων», υπογραμμίζοντας ότι όσοι αποχώρησαν «δελεάστηκαν» και σημείωσε ότι, «αν υπήρχε ηθική, θα παρέδιδαν την έδρα όσοι αποχωρούσαν».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ζήτησε «θεσμική θωράκιση, να παραδίδει την έδρα όποιος δεν τη θέλει».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση