HomeHL-9Κι άλλα πρόστιμα για κάψιμο υπολειμμάτων καλλιεργειών

Κι άλλα πρόστιμα για κάψιμο υπολειμμάτων καλλιεργειών

Σε Τυμπάκι και Καστέλι Κισάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δύο ακόμη περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση πυρκαγιών που προκλήθηκαν από την προσπάθεια πολιτών να καταστρέψουν υπολείμματα καλλιεργειών, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή ο κανονισμός που διέπει την αντιπυρική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στις 9:37 χθες το πρωί στο Τυμπάκι όταν πυρκαγιά ξέσπασε στο ύπαιθρο, σε αστική ωστόσο περιοχή, όταν οι φλόγες ξέφυγαν από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη της έκτασης που επιχειρούσε να καταστρέψει τα υπολείμματα των αγροτικών εργασιών.

Δύο πυροσβέστες του Κλιμακίου Μοιρών έσπευσαν στο σημείο με ένα πυροσβεστικό όχημα και μία ώρα αργότερα κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στις 11 χθες το πρωί στο Καστέλι Κισάμου, όταν φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο έκτασης 20 τ.μ. μέσα στον αστικό κορμό της περιοχής, στη διάρκεια και πάλι καταστροφής υπολειμμάτων καλλιεργειών. Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστελίου Κισάμου οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να ελέγξουν την κατάσταση.

Και στις δύο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν οι ανάλογες παραβάσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση