HomeΕΚΛΟΓΕΣΣάρωσε το τοπικό του Μενέλαου Μποκέα στο Γάζι!

Σάρωσε το τοπικό του Μενέλαου Μποκέα στο Γάζι!

Απόλυτη η επικράτηση του συνδυασμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη νίκη ήταν η επιτυχία που σημείωσε το Τοπικό Συμβούλιο του Μενέλαου Μποκέα και της παράταξής του «Το Μαλεβίζι μπορεί!» στο Γάζι. Η κάλπη το ανέδειξε συντριπτικά πρώτο στην επιλογή των δημοτών! Εκ του αποτελέσματος, λοιπόν, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου από την 1η Σεπτέμβρη είναι ο Βαγγέλης Παρασύρης.

Απόλυτη ήταν, επίσης, η επικράτηση του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι μπορεί!» σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Γαζίου κι όπως είναι φυσικό, μονοπωλεί τις συζητήσεις! Η συντριπτική αυτή πλειοψηφία που πέτυχε ο Μενέλαος Μποκέας διαφαίνεται από το γεγονός ότι η παράταξή του επικράτησε με μεγάλη διαφορά και στα 20 εκλογικά τμήματα του Γαζίου.

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα η σαρωτική δυναμική του συνόλου του συνδυασμού στην περιφέρεια του Γαζίου, που αποτελεί και τη μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων του Μαλεβιζίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μενέλαος Μποκέας, δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στο τοπικό συμβούλιο Γαζίου του συνδυασμού μας για τη μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε. Συγχαρητήρια επίσης και σ το σημερινό πρόεδρο, Γιάννη Κοτσυφό, για τον αγώνα και για τη σημαντική προσφορά του στην τοπική κοινότητα του Γαζίου. Ο τόπος χρειάζεται σύνθεση και ενότητα δυνάμεων. Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση