HomeHL-CultureΗ Τζ. Κ. Ρόουλινγκ κυκλοφορεί τέσσερα νέα βιβλία του Χάρι Πότερ

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ κυκλοφορεί τέσσερα νέα βιβλία του Χάρι Πότερ

Στόχος να επαναφέρει τους αναγνώστες στο μαγικό σύμπαν του Χάρι Πότερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη διάσημη Σχολή Χόγκουαρτς, όπου οι μαθητές παίρνουν εφόδια για να γίνουν μάγοι μας επιστρέφει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, διάσημη συγγραφέας της σειράς βιβλίων με τον Χάρι Πότερ.

Η συγγραφέας ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τέσσερις νέες ιστορίες της μαγικής σειράς. Οι ιστορίες θα είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στις 27 Ιουνίου έναντι 2,99 δολάρια η μία και θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο μέσω της ιστοσελίδας της Ρόουλινγκ που ασχολείται με το μαγικό σύμπαν του Χάρι Πότερ Pottermore.

Μέσω Amazon και Apple, οι φανατικοί του διάσημου ήρωα θα μπορούν να κάνουν προπαραγγελίες. Σύμφωνα με την Ρόουλινγκ, οι νέες ιστορίες θα επιστρέψουν τους αναγνώστες πίσω στον χρόνο και θα περιέχουν παραδοσιακά στοιχεία και τη μαγεία που υπάρχει πάντα στην καρδιά των ιστοριών του μικρού μάγου. Παράλληλα, θα περιέχουν πληροφορίες για τις γνώσεις που αποκτούν οι μαθητές της Σχολής Χόγκουαρτς ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις, τα φίλτρα, την αστρονομία.

Οι τίτλοι των τεσσάρων νέων ιστοριών είναι: Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts, Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology, Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy, και Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures.

«Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στην πλούσια ιστορία της μαγείας με τη νέα σειρά eBook που είναι εμπνευσμένα από το Harry Potter: A History of Magic», γράφει στην ιστοσελίδα.

Τις ιστορίες επιμελείται εικαστικά ο Ρόχαν Ντάνιελ Ίζον, καλλιτέχνης με έδρα το Λονδίνο που φημίζεται για τις σουρεαλιστικές και τρομακτικές εικόνες του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση