HomeΕΚΛΟΓΕΣΑπολογισμός πεπραγμένων από τον δήμαρχο Γόρτυνας

Απολογισμός πεπραγμένων από τον δήμαρχο Γόρτυνας

Ανοιχτή επιστολή Σχοιναράκη στους δημότες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες Γόρτυνες απευθύνει ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος στον δεύτερο γύρο δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης, παρουσιάζοντας τον απολογισμό πεπραγμένων της θητείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σχοιναράκης στην επιστολή του αναφέρει:

Φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Γόρτυνας…

Η δύσκολη ιστορικά εποχή της οικονομικής κρίσης και όσα αυτή συνεπάγεται, για τη Χώρα και την περιοχή μας, με τις συνεχείς αλλαγές και προσαρμογές στο τώρα, πρέπει να αντιμετωπιστεί από ανθρώπους, με διάθεση για δουλειά, θέληση, γνώση, εμπειρία, συλλογικότητα και πολυσυλλεκτικότητα.

Με γνώμονα τη συνέπεια και τη διαφάνεια, την ενότητα των δημοτών και τη συμμετοχή όλων, τη συνεργασία με του τοπικούς φορείς και τον κάθε πολίτη χωριστά..

Στόχος μας, το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μας, η προώθηση μελετών που έχουν εκπονηθεί και η σωστή αξιοποίηση των τοπικών, εθνικών πόρων και των εξασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων που ξεπερνούν τα 30.000.000€ μέχρι σήμερα.

Μέλημα μας, η ανάπτυξη του τόπου μας μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις και μελέτες που θα δώσουν νέες προοπτικές στο Δήμο Γόρτυνας.

Οι συνεργάτες μου και εγώ βιώνοντας τα προβλήματα του τόπου μας , τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του, τις προοπτικές ανάπτυξης του και έχοντας τη σιγουριά πως μπορούμε να τα καταφέρουμε ως κοινωνία, συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το έργο μας, δουλεύοντας ασταμάτητα με επιμονή, για να γίνει ο Δήμος μας όπως όλοι επιθυμούμε”.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Νίκου Σχοιναράκη και τον απολογισμό του έργου του

Διαφήμιση
Διαφήμιση