HomeΕΚΛΟΓΕΣΟι Ενεργοί Πολίτες για τον β’ γύρο στο δήμο Ηρακλείου

Οι Ενεργοί Πολίτες για τον β’ γύρο στο δήμο Ηρακλείου

«Ελεύθερα να αποφασίσουν οι πολίτες το νέο δήμαρχο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανακοίνωσή τους οι Ενεργοί Πολίτες, με επικεφαλής τον Ηλία Λυγερό, καλούν όσους στήριξαν την δημοτική παράταξη να «να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής (2ο γύρο) και ελεύθερα να αποφασίσουν τον Νέο Δήμαρχο Ηρακλείου».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε τους συνδημότες και συνδημότισσες μας για την συμμετοχή τους στις εκλογές και ιδιαίτερα αυτούς που μας τίμησαν με την στήριξη και την ψήφο τους.

Επίσης ευχαριστούμε τους υποψήφιους/ες ,τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης μας για την συμμετοχή τους στον ωραίο αγώνα μας.

Η δημοτική μας κίνηση « Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες»  παρά τις δυσκολίες ,την πόλωση, τις συνθήκες που διαμορφώνονται από την εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου (Κλεισθένης), το μεγάλο αριθμό των υποψηφίων και την μη αναμενόμενη υποχώρησή της, καταγράφεται  ως η τρίτη σημαντική δύναμη στο Δήμο Ηρακλείου.

Μας απασχολεί το μέλλον, η πρόοδος της πόλης και των δημοτών, η επόμενη μέρα για την πόλη μας και καλούμε όλες τις δυνάμεις να συμβάλουμε από κοινού σε μια τέτοια κατεύθυνση και λύση.  Είναι γνωστές εξάλλου οι πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα στο Δήμο.

Οι  Ενεργοί Πολίτες , με προγραμματικό λόγο, θέσεις, αποτελεσματική εφαρμογή πολιτικής, θα συμβάλουν στην ομαλή εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου και θα αναλάβουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Με πίστη στην ορθή κρίση των δημοτών , τους καλούμε να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής (2ο γύρο) και ελεύθερα να αποφασίσουν τον Νέο Δήμαρχο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση