HomeHL-9Οι δήμαρχοι της Κρήτης που πέτυχαν ποσοστά… ρεκόρ

Οι δήμαρχοι της Κρήτης που πέτυχαν ποσοστά… ρεκόρ

Ποιοι από τους 12 εκλεγμένους πλέον δημάρχους έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσοτά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήδη η Κρήτη έχει εκλέξει δημάρχους σε 12 από τους 24 δήμους ωστόσο κάποιοι φάνηκε πως είχαν αρκετή απήχηση καθώς συγκέντρωσαν ποσοστό… ρεκόρ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δύο δήμαρχοι στην Κρήτη έλαβαν ποσοστό που ξεπερνά το 90% ενώ δύο ακόμα εκλέχθηκαν με πάνω από 80% ποσοστό.

Την… πρωτιά έχει ο Γιάννη Ταταράκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινή Πορεία στο Μέλλον» στο δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου που έλαβε 5.941 ψήφους και εκλέχθηκε εκ νέου δήμαρχος με ποσοστό που αγγίζει το 91,22%.

Δεύτερος είναι ο Μανώλης Κοκοσάλης στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου που συγκέντρωσε 11.362 ψήφους και πέτυχε 90,17% ποσοστό.

Παράλληλα, ο Γιάννης Στεφανάκης που εκλέχθηκε ξανά δήμαρχος στο δήμο Οροπεδίου Λασιθίου έλαβε 88,69% ποσοστό ενώ και ο Αντώνης Περράκης ανανεώνει τη θητεία του στο δήμο Καντάνου – Σελίνου Χανίων καθώς πέτυχε 83,20% ποσοστό.

Αρκετά υψηλά ποσοστά όμως πέτυχαν οι δήμαρχοι: Μηνάς Σταυρακάκης (δήμος Βιάννου Ηρακλείου) με 67,03%, Παντελής Μουρτζανός (δήμος Αμαρίου Ρεθύμνου) με 65,53%, Γιάννης Μαλανδράκης (δήμος Πλατανιά Χανίων) με 64,40% και Δημήτρης Κόκκινος (δήμος Μυλοποτάμου Ρεθύμνου) με 62,31%.

Διαφήμιση
Διαφήμιση