HomeHL-SportsΕργοτέλης: «Έχουμε ήδη συμφωνήσει με νέο προπονητή»

Εργοτέλης: «Έχουμε ήδη συμφωνήσει με νέο προπονητή»

Οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου υπογράμμισαν ότι ο Παπαβασιλείου δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο, αλλά δεν θα σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέση για τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Νίκκι Παπαβασιλείου πήρε ο Εργοτέλης.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου θέλησαν να τοποθετηθούν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τετάρτη  επισημαίνουν ότι ο προπονητής τους δεσμεύεται με συμβόλαιο ωστόσο σημειώνουν πως δεν θα σταθούν εμπόδιο σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει.

Μάλιστα, αναφέρουν πως έχουν ήδη βρει τον διάδοχό του στον πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης επισημαίνει ότι ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου δεσμεύεται με συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια. Σε περίπτωση που ο ίδιος αποφασίσει ν’ αποχωρήσει επιλέγοντας έναν νέο σταθμό στην προπονητική του καριέρα η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα σταθεί εμπόδιο διασφαλίζοντας ωστόσο τα συμφέροντα της ομάδος.

Παράλληλα όμως είμαστε σε θέση να κάνουμε γνωστό ότι η καρέκλα του τεχνικού δεν θα μείνει λεπτό κενή. Έχει γίνει ήδη επιλογή και έχουμε έρθει σε συμφωνία με νέο τεχνικό πάντα μέσα στο πλάνο και την φιλοσοφία που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα η διοίκηση του Μάγκετ Σάμι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση