HomeΕΛΛΑΔΑΣυγκλονίζει η καταγγελία μητέρας για τον 43χρονο που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Συγκλονίζει η καταγγελία μητέρας για τον 43χρονο που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Ο ανακριτής ερευνά νέα καταγγελία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 43χρονου που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, την περασμένη Πέμπτη.

Ο ανακριτής ερευνά μία νέα καταγγελία γυναίκας, η οποία υποπτεύεται ότι και η δική της κόρη ενδεχομένως να έπεσε θύμα του 43χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’ μία μητέρα πήγε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και μετέφερε στους αξιωματικούς τις υποψίες της, ότι ενδεχομένως και η 15χρονη κόρη της να έπεσε θύμα του 43χρονου άνδρα.

Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι η κόρη της ήταν ένα από τα ανήλικα κορίτσια που σύχναζαν στο ψιλικατζίδικο του άνδρα. Μάλιστα όπως είπε, όποτε πήγαινε εκεί αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ύστερα από την αυτοκτονία της 14χρονης και τη σύλληψή του, το παιδί της έχει αλλάξει δραματικά συμπεριφορά, έχει κλειστεί στον εαυτό του και δείχνει φοβισμένο.

Ο ίδιος ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τα κορίτσια με τα οποία είχε ερωτική επαφή τα γνώρισε μέσω της ανήλικης κόρης του, καθώς ήταν φίλες της και βρίσκονταν στην ίδια παρέα.

Ο ίδιος φρόντιζε να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και να μαθαίνει όποιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν στα σπίτια τους. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο κορίτσια αντιμετώπιζαν προβλήματα και εντάσεις με τους γονείς τους και είχαν θέματα επικοινωνίας, κυρίως με τον πατέρα ή τον πατριό τους. Ο 43χρονος εκμεταλλευόμενος το πόσο ευάλωτα ήταν τα κορίτσια, τους φερόταν με τρυφερότητα και τα έκανε να πιστεύουν ότι μόνο εκείνος τα καταλαβαίνει και θέλει να τα βοηθήσει.

Φέρεται, μάλιστα, να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε επισκεφθεί ψυχολόγο στον Πειραιά, στην οποία είχε αποκαλύψει ότι έχει ερωτική σχέση με μια ανήλικη. Της είχε πει ότι ήταν άνω των 15 αντί 14 ετών, γιατί είχε διαβάσει στο διαδίκτυο ότι ο νόμος επιτρέπει τις ερωτικές σχέσεις αν η ανήλικη είναι άνω των 15 ετών. Φέρεται, επίσης, να είπε στην ψυχίατρο ότι νοιάζεται για τα κοριτσάκια, γιατί βρίσκονται σε δύσκολη θέση και θέλει να τα βοηθήσει. Η γιατρός του απάντησε ότι πρέπει να σταματήσει τη σχέση αυτή, γιατί δεν είναι δουλειά του να σώσει τον κόσμο.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας στο κατάστημα του 43χρονου βρήκαν τον έλεγχο προόδου στο σχολείο μίας από τις δύο ανήλικες με τις οποίες παραδέχθηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις. Εντύπωση προκάλεσαν στους αστυνομικούς οι καρτέλες με αντισυλληπτικά χάπια που βρέθηκαν στο ψιλικατζίδικο του κατηγορούμενο. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι είναι της συζύγου του. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών αν έδωσε και στα ανήλικα κορίτσια, είπε ότι δεν θυμόταν, όμως η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι τους έδινε τα αντισυλληπτικά για να έχουν ερωτικές επαφές. Τέλος, στο κατάστημα βρέθηκαν και καρτέλες με χάπια που τα έπαιρνε ο ίδιος για να έχει σεξουαλική διέγερση.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση