HomeHL-GreeceΠύργος: Μετά τις μπαλωθιές πυροβόλησε και τους αστυνομικούς!

Πύργος: Μετά τις μπαλωθιές πυροβόλησε και τους αστυνομικούς!

Με κίνδυνο της ζωής τους κατάφεραν οι αστυνομικοί να αφοπλίσουν τον νεαρό «πιστολέρο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κίνδυνο της ζωής τους κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος στο χωριό Μυρτιά του Δήμου Πύργου να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν ένα νεαρό «πιστολέρο» ο οποίος νόμιζε πως βρισκόταν στο… Φαρ Ουέστ και πυροβολούσε στον αέρα, καθώς δεν δίστασε να ανοίξει πυρ και εναντίον τους!

Ο 22χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, πυροβολούσε άσκοπα το απόγευμα της Δευτέρας με ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο αργότερα αποδείχθηκε κλεμμένο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο χωριό ειδοποιημένοι από τους τρομοκρατημένους κατοίκους, εντόπισαν το δράστη και τον κάλεσαν να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί.

Όμως, ο 22χρονος το έστρεψε προς το μέρος τους και πυροβόλησε δύο φορές, ευτυχώς χωρίς να τους πετύχει! Αμέσως, εκείνοι έπεσαν πάνω του και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν. Στον τόπο του περιστατικού, κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο και 17 φυσίγγια, καθώς και δύο πυροδοτημένους κάλυκες. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση