HomeΕΚΛΟΓΕΣΚάλεσμα για ανοιχτό δημόσιο διάλογο από το Θοδωρή Νίνο

Κάλεσμα για ανοιχτό δημόσιο διάλογο από το Θοδωρή Νίνο

«Πάνω από το 50% των συμπολιτών μας επιθυμεί αλλαγή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιχτό δημόσιο διάλογο ζητά ο  Θοδωρής Νίνος σύμφωνα με την ανακοίνωση του:

«Το Ρέθυμνο παρά τους τόνους τσιμέντα, την πολεμική λογική και το κλίμα φόβου μίλησε στην κάλπη. Πάνω από το 50% των συμπολιτών μας επιθυμεί αλλαγή για το Δήμο μας. Το μήνυμα για αλλαγή σελίδας και αλλαγή νοοτροπίας είναι ξεκάθαρο. Ο δεύτερος γύρος είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες να επιλέξουν για το μέλλον του δήμου μας απαγκιστρωμένοι από προσωπικές σχέσεις σκεπτόμενοι καθαρά το αύριο του τόπου μας.

Ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει διαμορφωθεί μια νέα πλειοψηφία. Ως προς τη προδιαγεγραμμένη συμπόρευση Μαρινάκη – Κρεβετζάκη που απλά δεν συμπορεύτηκαν εξ αρχής για λογούς εκλογικής σκοπιμότητας συμβολίζει ακριβώς αυτό που πρέπει να αλλάξει στο δημοτικό σύστημα και στη χωρά ευρύτερα.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ όλους όσους εξελέγησαν και να τους καλέσω σε διάλογο στο πλαίσιο της ουσιαστικής προγραμματικής σύγκλησης και όχι με ορούς υποσχετικής θέσεων όπως αποδεδειγμένα κάνει εδώ και χρόνια ο κύριος Μαρινάκης. Ο Κλεισθένης αποτελεί τη βάση για ουσιαστικές συνεργασίες κάτι που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να πράξει ο απερχόμενος Δήμαρχος. Για εμάς το δημοτικό συμβούλιο και τα 33 μέλη που το απαρτίζουν δε θα αποτελούν χειροκροτητές ενός συγκεντρωτικού και αυταρχικού δημάρχου. Θα συζητούν, θα συνεργάζονται και θα αλληλεπιδρούν. Θέλω όμως να συγχαρώ και όσους αγωνίστηκαν και δεν εξελέγησαν. Ειδικά αυτούς τους θέλουμε διπλά μας. Όχι για την επομένη Κυριακή. Αλλά για την επόμενη δημοτική περίοδο. Για να αλλάξουμε έχουμε πραγματικά ανάγκη τους ενεργούς πολίτες. Και αυτό το πιστεύω σταθερά.

Καλώ τον κ. Μαρινάκη σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο. Με όποιους όρους επιθυμεί. Τον καλώ να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν. Οι πολίτες οφείλουν να ξέρουν, να ενημερωθούν και να συμμετέχουν.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση